Biluthyrning Montelimar Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Montelimar Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Montelimar Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Montelimar
 4. Montélimar Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Montelimar Järnvägsstation

Allmän information

Montélimar järnvägsstation är belägen på Rue Olivier de Serres. Montélimar ligger i södra Frankrike i regionen Drôme. Staden är berömd för sin nougat som tillverkas här. TGV Mediteraneé stannar vid denna station. Från Montélimar kan man resa till Paris Gare de Lyon och i riktning mot Marseille. Ett antal regionaltåg stannar också vid stationen.

Transportmedel

Vill du utforska Ardèche, Drôme eller Vaucluse? Förutom tågen går det också regionala bussar från stationen. Du kan också enkelt hyra bil på Montélimar järnvägsstation. Biluthyrningsföretaget Avis har ett kontor på stationen. När man har stationen bakom sig så ligger Avis på den vänstra sidan av byggnaden. 

Service

Det finns en läskautomat, en passfotoautomat och en brevlåda. Man kan köpa biljetter på biljettkontoret. Biljetter till TER kan man också köpa från biljettmaskiner. 

Restauranger

Det finns en 'Pain Soleil' i centralhallen. Det är en enkel sandwichbar där man kan köpa smörgåsar. De säljer även varma och kalla drycker. För ett större urval av restauranger och barer är det bäst att gå till stadens centrum. Korsa gatan och parken så kommer du till Rue 4 Alliances.

Affärer

Det finns en Relay-kiosk som säljer magasin, (internationella) tidningar, böcker, och liknande produkter. Om du har tid för mer shopping så kan du korsa gatan och parken så kommer du till stadens centrum. Här hittar du fler affärer.

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar

Andra biluthyrningsplatser i Montelimar

Utöver Montelimar Järnvägsstation i Montelimar jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Montelimar: