• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Caen Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Caen Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Caen Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Caen Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Caen Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Caen Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Caen Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2874)
  Från SEK 469 / dag
 • Europcar

  8 (7229)
  Från SEK 340 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3787)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5291)
  Från SEK 517 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2948)
  Från SEK 324 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4783)
  Från SEK 408 / dag
 • Hertz

  7.5 (6094)
  Från SEK 353 / dag
 • Budget

  7.5 (8919)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Caen Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Caen Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Caen Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Caen Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Caen Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Caen Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Caen Järnvägsstation), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Caen Järnvägsstation) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Caen Järnvägsstation) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Caen Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Caen Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Caen Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Caen Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Caen

Utöver Caen Järnvägsstation i Caen jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Caen:

Platsinformation för Caen Järnvägsstation

Allmän information

Caen ligger i nordvästra Frankrike och det är huvudstaden i regionen Basse-Normandie. Staden ligger ungefär 1,5 mil från Engelska kanalen. Caen järnvägsstation uppfördes 1857 och renoverades grundligen 1934, då den fick det utseende den har idag. Staden är känd för sina byggnader som uppfördes under Vilhelm Erövrarens tid, även om det inte finns särskilt många kvar. Under Andra Världskriget utspelade sig våldsamma strider i Caen på Dagen D, vilket förstörde stora delar av staden. 

Transportmedel

Det finns taxibilar utanför stationen (för att boka ring tel. 02 31 52 17 89), men man kan även fortsätta sin resa med stads- och regionala bussar. Stadsbussarna Twisto hittar man utanför stationen. Detta bussbolag har även regionalbussar vilka avgår från bussterminalen, som ligger precis höger om järnvägsstationen. Caen har även ett spårvagnsnät. Spårvagnarna stannar utanför stationen. Caen har ett stort utbud av hyrbilar. När man lämnar stationen och går över gatan hittar man filialer till Europcar och Avis. Det finns en parkeringsplats för att hämta och släppa av passagerare framför stationen. 

Service

Biljetter säljs på flera olika platser inuti stationen. När man väntar kan man använda wi-fi. Det finns även automater där man kan köpa snacks och drycker, en fotoautomat, en bankomat och en automat som skriver ut semesterbilder på plats. Alla faciliteter för handikappade passagerare finns tillgängliga. 

Restauranger

Det finns två restauranger. Man kan äta något på Pain Soleil Café eller om man inte har så mycket tid kan man gå till Pain Soleil takeout och ta med sin smörgås på tåget. Om man har gott om tid finns det ett flertal restauranger och barer mittemot stationen. 

Affärer

Liksom många järnvägsstationer i Frankrike har Caen järnvägsstation en Relay-kiosk där man kan välja mellan ett stort utbud av böcker, magasin, internationella tidningar och liknande produkter.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Budget