• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Caen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Caen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Caen

EasyTerra Biluthyrning Caen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Caen

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Caen

Biluthyrningserbjudanden i Caen

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Caen.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Caen

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Caen med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.1 (7915)
  Från SEK 674 / dag
 • Europcar

  7.9 (7334)
  Från SEK 491 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5354)
  Från SEK 502 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Från SEK 680 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 374 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4896)
  Från SEK 554 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Från SEK 529 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2937)
  Från SEK 533 / dag
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.9 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Caen?

Caen – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Caen), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Caen) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Caen). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Caen) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Caen), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Caen), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Caen) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Caen) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Caen) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Caen) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Caen - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Caen) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Caen

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Caen, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Caen

EasyTerra Biluthyrning Caen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

44 Place De La Gare

Platsinformation för Caen

Inledning

Även om Caen förstördes svårt vid de allierades invasion under Andra världskriget, så är staden huvudsakligen berömd för sina historiska byggnader som fortfarande finns kvar. Dessa byggnader uppkom under Vilhelm Erövrarens tid. Han erövrade England på 1000-talet. Hans slott, Château de Caen, är en av Europas största befästningar. Kyrkorna Eglise St.-Etienne och Eglise de la Ste.-Trinité byggdes också under Vilhelm Erövrarens styre. 

Befolkning

Själva staden har 115 000 invånare, men hela Caens storstadsområde har en befolkning på över 400 000 invånare.

Geografiskt läge

Caen är belägen i Normandie, i nordvätsra Frankrike, en mil från Engelska kanalen genom vilken staden är ansluten till via Canal de Caen à la Mer. Caen är belägen i ett blötområde: floden Orne rinner rakt genom staden liksom många små bäckar och kanaler som tillsammans kalllas för Les Odons och som delvis är underjordiska.

Ekonomi

Under det senaste århundratet var Caen ett industricentrum, men industrin har nästan försvunnit. Caen är emellertid fortfarande bas för Moulinex, en tillverkare av hushållsmaskiner som under sin glanstid (på 70-talet) hade nästan 4000 anställda. Fabriken gick i konkurs 2001 och togs över av Groupe SEB. Nuförtiden fokuserar Caen på high-tech, callcenter och turism (främst sjöturism). Hamnen Caen-Ouistreham spelar en viktig roll för lasttransport över Engelska kanalen. 

Flygplatser

Flygplatsen Aéroport Caen-Carpiquet är belägen sju kilometer öster om stadens centrum. Den är enkel att nå med hyrbil: från centrum tar man Rue de Bayeux som övergår till D9 och slutar vid flygplatsen. Caens ringväg (N814) går även den direkt till flygplatsen. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Caen har ett effektivt transportsystem i form av citybussar och så kallade spårbussar. De senare är en blandning mellan spårvagnar och bussar: bussarna har skenor och går på ett spår mitt i gatan. På flera platser i Caen hittar man cyklar (V'eol) som man kan använda gratis under den första halvtimmen. Det finns även bussar till destinationer i närheten av Caen, de så kallade Bus Verts du Calvados.

Trafik och parkering

Det offentliga spårbussystemet (se Kollektivtrafik) har försämrat situationen för biltrafik, snarare än att förbättra den. Det är ofta trafikstockningar i stadens centrum. Att hitta en parkeingsplats på gatan kan vara svårt, särskilt i centrum. Lyckligtvis finns det ett flertal parkeringsgarage, där man kan parkera sin hyrbil. Norr om ringvägen ligger pendelpareringsplatsen Côte de Nacre.

Hotell

Caens centrum har ett stort utbud av logi. Här hittar man främst medelklass- och lyxhotell. Billigare logi finns det närmare tågstationen och nordväster om staden, utanför ringvägen (runtomkring Parc Floral).

Externa källor

För mer information om Caen, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Budget
 • National Car Rental
 • Sixt
 • ADA
 • AbsoluteCar
 • Rent a car
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Caen