• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Sarlat La Caneda

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sarlat La Caneda på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sarlat La Caneda

EasyTerra Biluthyrning Sarlat La Caneda är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Sarlat La Caneda

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Sarlat La Caneda med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.1 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Platsinformation för Sarlat La Caneda

Inledning

Sarlat-la-Canéda kallas ofta helt enkelt för Sarlat. Det är en av de vackraste städerna i sydvästra Frankrike med en fantastisk medeltida stadskärna runt om ett benedektinskt kloster. Här kan man föreställa sig att man är på 1200-talet. Bilar passar inte in i den här bilden och Sarlats centrum är därför till största delen ett gågateområde. 

Befolkning

Staden har nästan 10 000 invånare. 

Geografiskt läge

Sarlat-la-Canéda ligger i Dordogne i regionen Aquitaine i sydvästra Frankrike. Regionen runt Sarlat är känd under namnet Périgord Noir.

Ekonomi

Jordbruket har alltid spelat en viktig roll i den här regionen. Tidigare var det främst tobaksodling, men denna håller på att mattas av. Spannmål odlas också och olja görs från valnötter. Det finns också en del mejeriindustri (främst ost) och vild svamp och tryffel skördas i omgivningarna. Man håller också gäss och ankor för att producera foie gras och pâté. Turismen är viktig för staden. 

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Brive-Dordogne Valley flygplats (på franska: Aéroport de Brive-Vallée de la Dordogne). Den ligger nästan 5 mil sydväst om Sarlat och kan nås via D60. Périgueux Bassillac flygplats ligger 6,5 mil nordväst om staden och kan nås via D47. Där finns också Bergerac Dordogne Périgord flygplats, 7,5 mil väster om Sarlat-la-Canéda, som kan nås via D47 och/eller D703.

Kollektivtrafik

Även om centrum i den gamla medeltida staden i stort är ett gågateområde, går det en buss längs huvudgatan. Det finns också bussförbindelser med flera andra platser i Dordogne, däribland Souillac och Périgueux. Sarlat har också en tågstation med förbindelser till Bergerac och Bordeaux.

Trafik och parkering

I den gamla staden är endast lokaltrafik tillåten. Det skulle naturligtvis vara synd om den medeltida särprägeln blev förorenad av bilar. Man kan dock lätt parkera sin hyrbil; det finns flera stora parkeringsplatser längs vägen runt om stadens centrum. 

Hotell

Sarlat-la-Canéda har ett bra logiutbud. Ett rum eller en lägenhet i en av de oerhört vackra byggnaderna i staden är naturligtvis idealiskt. De är inte billiga, men de är värda det. Det finns också flera bed & breakfasts, enkla pensionat och små hotell (så kallade hostelries). Det finns flera campingplatser nära Sarlat.

Externa källor

För mer information om Sarlat-la-Canéda rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.

Europcar

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Sarlat La Caneda