• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Abu Dhabi Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Abu Dhabi Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Abu Dhabi Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Abu Dhabi Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Abu Dhabi Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Abu Dhabi Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Abu Dhabi Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3862)
  Från SEK 330 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4896)
  Från SEK 330 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Från SEK 332 / dag
 • Europcar

  7.5 (7334)
  Från SEK 257 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 315 / dag
 • Avis

  7.6 (5354)
  Från SEK 294 / dag
 • Payless Car Rental

  6.9 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.2 (2937)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1711)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Abu Dhabi Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Abu Dhabi Airport), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Abu Dhabi Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Abu Dhabi Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Abu Dhabi Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Abu Dhabi Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Abu Dhabi Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Abu Dhabi Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Abu Dhabi Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Abu Dhabi Airport) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Abu Dhabi Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Abu Dhabi Airport) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Abu Dhabi Airport

Platsinformation för Abu Dhabi Airport

Abu Dhabi flygplats i ett nötskal

Abu Dhabi flygplats är en mycket modern flygplats, och en av de snabbast växande flygplatserna i världen räknat i antal passagerare. Under 2012 kommer en tredje terminal att öppnas, den ultramoderna Midfield Terminal som ligger mellan de två startbanorna. 

Flygplatsen ligger 3,2 mil öster om Abu Dhabis centrum. Det finns ingen tågförbindelse mellan flygplatsen och staden. Det finns däremot flera bussförbindelser, däribland expressbussar. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil via en av de tre motorvägarna som leder till flygplatsen. 

Som andra flygplatser i Förenade Arabemiraten har flygplatsen ett omfattande och lyxigt shoppingområde. På en av de många restaurangerna kan man välja mellan arabiska och internationella rätter. Flygplatshotellet har ett businesscentrum och man kan hyra konferens- och mötesrum på närliggande Airport Golf Club. Det finns också ett flertal VIP-lounger. Flygplatsen har datorer för allmänheten med internetanslutning och det finns en moské på flygplatshotellet. Andra faciliteter på Abu Dhabi flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett postkontor. 

Inom flygindustrin anges Abu Dhabi flygplats med förkortningarna AUH (IATA flygplatskod) och OMAA (ICAO flygplatskod).

Länk till Abu Dhabi flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Sixt
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion