• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Abu Dhabi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Abu Dhabi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Abu Dhabi

EasyTerra Biluthyrning Abu Dhabi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Abu Dhabi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Abu Dhabi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Abu Dhabi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Abu Dhabi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3783)
  Från SEK 354 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6087)
  Från SEK 414 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 357 / dag
 • Europcar

  7.7 (7221)
  Från SEK 311 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2945)
  Från SEK 360 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.6 (5289)
  Från SEK 362 / dag
 • Alamo

  7.3 (7817)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  6.9 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.8 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Abu Dhabi?

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Abu Dhabi), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Abu Dhabi) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Abu Dhabi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Abu Dhabi) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Abu Dhabi), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Abu Dhabi), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Abu Dhabi) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Abu Dhabi) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Abu Dhabi) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Abu Dhabi) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Abu Dhabi – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Abu Dhabi) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Abu Dhabi

Om du letar efter en hyrbil i Förenade Arabemiraten, men i en annan stad än Abu Dhabi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Förenade Arabemiraten-sidan, där du kan välja i vilken stad i Förenade Arabemiraten du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Abu Dhabi

EasyTerra Biluthyrning Abu Dhabi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Khalifa Bin Zayed St(3rd st)
Tourist Club Area

Platsinformation för Abu Dhabi

Inledning

Abu Dhabi är huvudstad i Förenade Arabemiraten och ett av de största emiraten inom förbundsstaten, emiratet Abu Dhabi. Det är en väldigt modern stad och har därför få historiska sevärdheter. Abu Dhabi är dock ett shoppingparadis och det finns utmärkta sandstränder nära staden. Många turister gör också resor genom öknen. 

Befolkning

Staden Abu Dhabi har omkring en miljon invånare, däribland många utlänningar från till exempel Indien, Pakistan, Sri Lanka, Filippinerna och afrikanska länder. De är här för att arbeta för de oerhört rika oljeshejkerna. 

Geografiskt läge

Staden ligger i den västra delen av Förenade Arabemiraten, på en ö i den Persiska viken. Tre broar förbinder stadens centrum med fastlandet där förorterna ligger. 

Ekonomi

Olja, olja, olja, det är vad Abu Dhabis ekonomi går ut på. Abu Dhabi har de överlägset största oljereserverna i Förenade Arabemiraten. Dessa rikliga oljereserver har också gjort det möjligt för landet att rikta in sig på andra ekonomiska verksamheter, däribland enorma köpcentrer och andra stora projekt, såväl som turism. 

Flygplatser

Abu Dhabi internationella flygplats ligger 3,2 mil öster om stadens centrum. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från centrum finns det tre vägar som leder till flygplatsen: Khaleej Al Arabi (väg nummer 30), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (väg nummer 2) samt Salam Street (väg nummer 8).

Kollektivtrafik

Staden har nyligen investerat mycket pengar i att utvidga kollektivtrafiken. Abu Dhabi har numera ett omfattande bussnät, med extremt moderna bussar. Det finns också många taxibilar, vars förare alltid kommer från utlandet (långt bortifrån). 

Trafik och parkering

Att köra bil i Abu Dhabi är inte för de som är rädda för kaotiskt och ibland helt enkelt vårdslöst körande. Även om en hel del har investerats i infrastruktur och det därför finns stora, breda vägar, är trafiken i och runt om staden extremt intensiv. Det kan också vara svårt att hitta parkeringsplats för ens hyrbil. I centrum måste man betala för att parkera på gatan; att parkera i något köpcentrums parkeringshus är oftast gratis. 

Hotell

Abu Dhabi har ett stort urval av hotell, men man bör inte förvänta sig att hitta något billigt hotellrum. De absolut flesta hotellen faller inom kategorin lyx- eller extrem lyx. Hotell i Abu Dhabi kostade tidigare hälften av i det större Dubai, men detta är inte längre fallet. 

Externa källor

För mer information om Abu Dhabi rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Avis
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • InterRent