• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Santo Domingo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santo Domingo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santo Domingo

EasyTerra Biluthyrning Santo Domingo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Santo Domingo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Santo Domingo.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Santo Domingo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Santo Domingo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (381)
  Från SEK 546 / dag
 • Alamo

  8.5 (7820)
  Från SEK 469 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6081)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2871)
  Från SEK 565 / dag
 • Avis

  7.6 (5284)
  Från SEK 362 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (448)
  Från SEK 671 / dag
 • Budget

  7.3 (8901)
  Från SEK 332 / dag
 • Europcar

  7.3 (7216)
  Från SEK 566 / dag
 • Thrifty

  6.8 (4771)
  Från SEK 433 / dag
 • Goldcar

  6.3 (5034)
  Från SEK 264 / dag
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Från SEK 395 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Santo Domingo?

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Santo Domingo), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Santo Domingo) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Santo Domingo). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Santo Domingo) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Santo Domingo), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Santo Domingo), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Santo Domingo) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Santo Domingo) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Santo Domingo) är Augusti den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Santo Domingo) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santo Domingo – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Santo Domingo) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Santo Domingo

Om du letar efter en hyrbil i Dominikanska republiken, men i en annan stad än Santo Domingo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Dominikanska republiken-sidan, där du kan välja i vilken stad i Dominikanska republiken du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Santo Domingo

EasyTerra Biluthyrning Santo Domingo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av Independencia 354
Corner of Av Independencia & Av Máximo Gómez

Platsinformation för Santo Domingo

Inledning

Santo Domingo är huvudstad i Dominikanska republiken. Det är den äldsta staden grundad av européer i den "Nya världen". Santo Domingo grundades av Bartolomeo Columbus, bror till den kända upptäcktsresanden, 1496. Staden har sålunda en rik historia och detta ser man på de gamla, koloniala byggnaderna i centrum. 

Befolkning

Staden har över två miljoner invånare.

Geografiskt läge

Santo Domingo ligger på Dominikanska republikens sydkust, vid floden Ozamas mynning. Den gamla Ciudad Colonial ligger på den västra flodstranden, med Fortaleza Ozama precis nere vid vattnet.

Ekonomi

Genom att skapa frihandelszoner och marknadsföra turismen i landet, har Dominikanska republiken upplevt en sund ekonomisk tillväxt de senaste åren. Den utmärkta telekommunikationsinfrastrukturen är en av faktorerna som bidragit till utvecklingen. Santo Domingo är Dominikanska republikens ekonomiska centrum, men skillnaderna i inkomst är stora. Vissa stadsdelar utstrålar välstånd, medan Santo Domingo också har bedrövliga slumområden. 

Flygplatser

Huvudflygplatsen i Santo Domingo är Las Américas internationella flygplats. Flygplatsen är belägen en och en halv mil öster om staden och är lätt att nå med hyrbil. Flygplatsen ligger precis vid motorvägen DR-3, nära Punta Caucedo. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

La Isabela flygplats är en mindre flygplats som huvudsakligen hanterar inrikes- och charterflyg. Flygplatsen ligger precis norr om staden och kan nås med hyrbil via Las Americas Expressway.

Kollektivtrafik

Santo Domingo har ett skapligt allmänt bussnät, men de flesta invånarna föredrar mer informella transportmedel i staden: motoconchos (motorcykeltaxi), guaguas (minibussar) och carros públicos (taxibilar som tar flera passagerare). Staden har också en helt ny tunnelbanelinje, från Villa Mella via universitetet till Centro de los Heroes. En andra linje håller på att byggas. 

Trafik och parkering

Santo Domingo är en livligt trafikerad stad och trafiken kan vara kaotisk eftersom de flesta förarna inte bryr sig om de officiella trafikreglerna. Att hitta en parkeringsplats på gatan i stadens centrum är inte heller lätt. Det är också säkrare att parkera sin bil i ett av parkeringshusen i och runt om stadens centrum. Vägarna i huvudstaden är i allmänhet av ganska bra kvalitet, men detta är inte fallet med inlandsvägarna. Man bör se upp för sprickor och hål i vägarna! 

Hotell

Santo Domingo har ett stort logiutbud. I den gamla delen av staden hittar man många billiga hotell och pensionat, men det finns också ett stort utbud av lyx- och mellanklasshotell. Det finns också många möjligheter till att hyra en lägenhet. Vi rekommenderar att boka boende i Santo Domingo i god tid. 

Externa källor

För mer information om Santo Domingo rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Dominican peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Thrifty
 • Goldcar
 • InterRent
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Dominikanska republiken
 3. Biluthyrning Santo Domingo