• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Belo Horizonte

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Belo Horizonte på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Belo Horizonte

EasyTerra Biluthyrning Belo Horizonte är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Belo Horizonte

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Belo Horizonte.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
SUV

Biluthyrare i Belo Horizonte

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Belo Horizonte med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.5 (7122)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Foco

  7.7 (39)
  Från SEK 172 / dag
 • Movida

  7.6 (12)
  Från SEK 239 / dag
 • Alamo

  7.2 (9024)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9925)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.5 (414)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unidas

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Localiza Car Rentals

  9.6 (38)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.6 (2036)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Belo Horizonte?

Biluthyrningsföretag i och omkring Belo Horizonte

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Belo Horizonte, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Belo Horizonte

EasyTerra Biluthyrning Belo Horizonte jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Belo Horizonte

Inledning

Belo Horizonte ('Vacker horisont') är den tredje största staden i Brasilien, efter Sâo Paulo och Rio de Janeiro. Turister hoppar vanligtvis över staden, där det finns få intressanta platser, men det är ett viktigt resmål för affärsresande (se Ekonomi). Belo Horizonte är även landets barhuvudstad: lokala barer, där man kan blanda sig med brasilianarna på ett avslappnat sätt.

Befolkning

Belo Horizonte har 2,5 miljoner invånare, men förorterna (inklusive många slumkvarter, favelas) har utbrett sig enormt under de senaste åren. Mer än fem miljoner människor bor i hela storstadsområdet.

Geografiskt läge

Staden är belägen i den sydöstra delen av Brasilien; Belo Horizonte är huvudstad i delstaten Minas Gerais. Rio de Janeiro är belägen söder om Belo Horizonte; Sâo Paulo ligger sydväster om staden.

Ekonomi

För inte så länge sedan var Belo Horizonte främst ett industricenter, där järn från en av gruvorna i närheten behandlades av stålbolag. Dessa stålprodukter var främst avsedda för lokala biltillverkare. Industrin har inte försvunnit, men den har överträffats av servicesektorn. Belo Horizonte har utvecklats till en konferensstad, där det hålls mer än tretusen tillställningar varje år.

Flygplatser

Tancredo Neves internationella flygplats är belägen 4,5 mil norr om stadens centrum och är enkel att nå med hyrbil. Från Belo Horizontes centrum tar man först MG-404 och sedan MG-010 som går direkt till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Företaget BHTRANS sköter Belo Horizontes omfattande offentliga bussystem. Bussarna kör till stor del i speciella bussfiler, vilket garanterar en smidig resa. Staden har också en tunnelbanelinje. Tunnelbanan håller på att utvidgas med två nya linjer.

Trafik och parkering

Belo Horizonte skapades på ett ritbord och har därför ett regelbundet gatumönster. Det är inte svårt att hitta rätt i staden. Att hitta en ledig parkeringsplats på gatan är en annan historia. Av säkerhetsskäl är det bättre att lämna sin hyrbil i ett av de övervakade parkeringshusen.

Hotell

På grund av de många utställningarna och konferenserna så finns det ingen brist på businesshotell i staden, de flesta av dem ligger längsmed Av. Afonso Pena i distriktet Savassi. Billig logi och medelklasshotell hittar man nära tågstationen.

Externa källor

För mer information om Belo Horizonte rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Foco
 • Movida
 • Alamo
 • Budget
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Localiza Car Rentals
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Belo Horizonte