• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Gaborone

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Gaborone på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Gaborone

EasyTerra Biluthyrning Gaborone är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Gaborone

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Gaborone med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Bidvest Car Rental

  8.2 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9731)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.2 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6964)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (5557)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Britz Motorhomes

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  7.8 (139)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Gaborone

Om du letar efter en hyrbil i Botswana, men i en annan stad än Gaborone, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Botswana-sidan, där du kan välja i vilken stad i Botswana du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Gaborone

EasyTerra Biluthyrning Gaborone jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Gaborone

Inledning

Gaborone är huvudstad i Botswana i södra Afrika. Staden valdes till huvudstad under sextiotalet förra århundradet eftersom den knappt hade några förbindelser med de många stammarna i landet. Det är en ganska modern stad, med en långsträckt affärsgata, The Mall, som centrum. 

Befolkning

Gaborone är en stad som växer snabbt; under 2010 bodde nästan 200 000 personer här men detta antal kommer att öka snabbt under de kommande åren. 

Geografiskt läge

Botswanas huvudstad ligger utmed floden Notwane i landets sydöstra delar mellan två bergskedjor, Kgale Hills och Oodi Hills. Gränsen till Sydafrika ligger bara 1,5 mil söder om Gaborone.

Ekonomi

Gaborone är Botswanas ekonomiska centrum. Utöver statliga institutioner finns där företag inom finanssektorn. Huvudkontoret för Södra Afrikas utvecklingsorganisation (SADC) ligger också här. Utvinning av och handel med diamanter spelar också en viktig roll i ekonomin. Företaget Debswana (ett samarbete mellan det sydafrikanska De Beers och Botswanas regering) har sitt huvudkontor och sorteringskontor i Gaborone. Under senare år har stora investeringar gjorts av internationella bolag som Hyundai, IBM, Daewoo, Volvo och Siemens.

Flygplatser

Gaborone flygplats, Sir Seretse Khama internationella flygplats, ligger 1,5 mil norr om stadens centrum. Flygplatsen är uppkallad efter Botswanas första president och är lätt att nå med hyrbil via motorväg A1 (som löper längs Central Business District) och Airport Road.

Kollektivtrafik

Så kallade Kombis (små vita bussar) och taxi utgör Gaborones kollektivtrafik. Kombi-bussarna kör på fasta rutter men det finns inga bestämda hållplatser; man kan stiga på och av var som helst. Större bussar går till platser runt om Gaborone. De avgår ofta väldigt tidigt från den centrala busstationen, men inte på några fasta tider: så fort bussen är full (vilket inkluderar ståplats) avgår den. 

Trafik och parkering

Jämfört med andra afrikanska städer fungerar trafiken inte så dåligt i Gaborone. Vi avråder från att parkera ens hyrbil var som helst på gatan; man bör alltid se till att det finns en 'vakt' (ofta inofficiell) som vaktar ens bil. Naturligtvis förväntar sig denna vakt en ersättning för detta när man kommer för att hämta bilen. Det finns en stor parkeringsplats nära Botswanas botaniska trädgård, i den östra delen av staden. 

Hotell

Gaborone har ett bra urval av boenden. Utöver pensionat och stugor har Botswanas huvudstad lyxiga fyr- och femstjärniga hotell. Många turister gör utflykter från Gaborone till nationalparken Central Kalahari Game Reserve, nordväst om staden.

Externa källor

För mer information om Gaborone rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Botswana pula
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  English, Tswana
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bidvest Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Britz Motorhomes
 • Autounion Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Botswana
 3. Biluthyrning Gaborone