• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Sarajevo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sarajevo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sarajevo

EasyTerra Biluthyrning Sarajevo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Sarajevo

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Sarajevo

Biluthyrningserbjudanden i Sarajevo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sarajevo.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Sarajevo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Sarajevo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 174 / dag
 • Sixt

  8.5 (2870)
  Från SEK 213 / dag
 • Alamo

  8.4 (7817)
  Från SEK 201 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Från SEK 109 / dag
 • Europcar

  8 (7223)
  Från SEK 206 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 206 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 368 / dag
 • Budget

  7.8 (8911)
  Från SEK 218 / dag
 • Avis

  7.8 (5290)
  Från SEK 234 / dag
 • Payless Car Rental

  7.3 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.2 (19)
  Från SEK 125 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 107 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Från SEK 123 / dag
 • Euro Rent a Car

  6.8 (1)
  Från SEK 228 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Kapitals rent a car

  5.5 (2)
  Från SEK 224 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Sarajevo?

Sarajevo – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Sarajevo), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Sarajevo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Sarajevo). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Sarajevo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Sarajevo), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Sarajevo), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Sarajevo) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Sarajevo) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Sarajevo) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Sarajevo) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Sarajevo) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Sarajevo) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sarajevo - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Sarajevo) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Sarajevo

Om du letar efter en hyrbil i Bosnien-Hercegovina, men i en annan stad än Sarajevo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Bosnien-Hercegovina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Bosnien-Hercegovina du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Sarajevo

EasyTerra Biluthyrning Sarajevo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Kralja Tvrtka 17

Platsinformation för Sarajevo

Inledning

Sarajevo är huvudstad i Bosnien och Hercegovina och historiskt sett en av de intressantaste städerna i Europa. Det är en samlingsplats för olika kulturer, där östortodoxer, katoliker, muslimer och judar har levt sida vid sida i århundraden. Staden har i stort återhämtat sig från krigen som följde på upplösningen av Jugoslavien och bosnier, kroater och serber lever tillsammans i någorlunda harmoni. 

Befolkning

Staden har över 300 000 invånare.

Geografiskt läge

Sarajevo är centralt beläget i det triangelformade Bosnien och Hercegovina. Staden är byggd i en dal på femhundra meters höjd och är omgiven av berg. Den högsta toppen är Treskavica (2 088 m). Floden Miljacka rinner rakt genom staden, från öster till väster.

Ekonomi

Under kommunisttiden fanns det en hel del tung industri i Sarajevo, men bara några få av företagen har lyckats överleva. Nu för tiden producerar industrin huvudsakligen tobaksprodukter, möbler, bildelar och kommunikationsutrustning. Både den nationella regeringen och den lokala styrelsen ger också sysselsättning. 

Turismen är av stor betydelse för staden. Under sommarmånaderna kommer många besökare för att andas in stadens historia. Under vintermånaderna är skidbackarna i närheten populära. 

Flygplatser

Sarajevos flygplats ligger sex kilometer sydväst om stadens centrum, i förorten Butmir. Sarajevo flygplats är lätt att nå med hyrbil. Vägen till flygplatsen är markerad på huvudvägen rakt genom staden. 

Kollektivtrafik

Sarajevo har bra kollektivtrafik. En spårvagnslinje går runt stadens centrum och det finns också (tråd-) bussar till förorterna. 

Trafik och parkering

Sarajevo har ett tydligt gatunät, men skyltningen är otillräcklig. Om man vill utforska staden i en hyrbil är det bäst att köpa en bra karta över staden. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan. Det finns flera parkeringsplatser och parkeringshus där man kan parkera bilen. 

Hotell

Sarajevo har ett ganska stort utbud av vandrarhem, pensionat och hotell. Utbudet av privata rum är enormt stort, men det kan vara svårt att hitta dem. I den gamla stadskärnan finns det flera förmedlingar som kan hjälpa till. Sarajevo besöks av ett allt större antal turister. Vi rekommenderar därför att man bokar sitt boende i förväg, särskilt om man vill besöka Sarajevo under sommarmånaderna. 

Externa källor

För mer information om Sarajevo rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Bosnia and Herzegovina convertible mark
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Bosnian, Croatian, Serbian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • Europcar
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Nur Rent a car
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Euro Rent a Car
 • InterRent
 • Kapitals rent a car