• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Salta

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salta på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salta

EasyTerra Biluthyrning Salta är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Salta

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Salta.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
SUV

Biluthyrare i Salta

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Salta med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.4 (6087)
  Från SEK 656 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Från SEK 1 018 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (30)
  Från SEK 700 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 776 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Från SEK 895 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Från SEK 872 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (8909)
  Från SEK 919 / dag
 • Europcar

  7.2 (7221)
  Från SEK 920 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Från SEK 969 / dag

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Salta?

Salta – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Salta), är April den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Salta) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Salta). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Salta) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Salta), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Salta), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Salta) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Salta) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Salta) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Salta) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Salta) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salta – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Salta) är Juli den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Salta

Om du letar efter en hyrbil i Argentina, men i en annan stad än Salta, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Argentina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Argentina du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Salta

EasyTerra Biluthyrning Salta jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Córdob Street 20

Platsinformation för Salta

Inledning

Salta är en stad i nordvästra Argentina och huvudstad i provinsen med samma namn. Det är ett populärt turistmål på grund av den gamla koloniala arkitekturen i själva staden (bland annat en katedral från sjuttonhundratalet) och de magnifika naturomgivningarna. Staden är utgångspunkt för 'Tåget till molnen' (Tren a las nubes), vilket går till den högt belägna staden San Antonio de los Cobres. 

Befolkning

Staden har nästan 500 000 invånare. 

Geografiskt läge

Salta ligger i nordvästra Argentina, vid foten av Anderna. Staden ligger i Lermadalen på 1 152 meters höjd. Väster om Salta ligger berget San Bernardo, varifrån man har en fantastisk utsikt över staden. 

Ekonomi

Staden lever av turismen. Många lockas av den koloniala arkitekturen och Andernas kärva landskap, med inte bara berg utan också sjöar, dammar och floder. Cachaquíesdalen och flottfärder på floden Juramento är väldigt populärt. Regionen producerar också vin. 

Flygplatser

Saltas flygplats ligger sex kilometer sydost om staden. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum följer man RA-51. Flygplatsen ligger intill vägen och avfarten är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Salta har ett utmärkt allmänt bussnät. För turister finns det en specialservice, Bus Turístico Salta. Den här öppna bussen går längs alla sevärdheterna i och runt om staden och man kan stiga på och av så många gånger man vill. 

Trafik och parkering

Salta centrum är livligt trafikerat, oerhört livligt trafikerat. Och även om de argentinska trafikreglerna eventuellt inkluderar förkörsrätt gäller följande i Salta: största bil kör först. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan, men det är ofta svårt att hitta parkeringsplats. Det är bättre att parkera ens hyrbil på en bevakad parkeringsplats eller i ett av parkeringshusen. 

Utanför staden är vägarna betydligt mindre trafikerade och det är en glädje att utforska omgivningarna med hyrbil. 

Hotell

Det finns ett stort logiutbud i och runt om Salta. Staden har inte mindre än 15 fyrstjärniga hotell, men det finns också ett stort utbud i mellanklass- och lågpriskategorin. Utanför staden kan man övernatta i sportstugor vid en sjö (för fiskare), eller på en gammal lantgård. Dessa boenden är avlägset belägna och om man väljer dessa är det nödvändigt att ha en hyrbil. 

Externa källor

För mer information om Salta rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Argentine peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Localiza Car Rentals
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Argentina
 3. Biluthyrning Salta