Biluthyrning Tampa Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tampa Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tampa Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Tampa
 4. Tampa Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Tampa Airport

Tampa flygplats i ett nötskal

Tampa flygplats är belägen 1,1 mil väster om Tampa, Florida. Tampa flygplats är känd för att vara en av de bästa flygplatserna i USA, bland annat på grund av terminalernas tydliga uppläggning. Flygplatsen har en central terminal med en nordlig och en sydlig avdelning. Ett speciellt tåg ansluter terminalen till ett flertal satellitbyggnader och avdelningar. Tampa tar årligen emot mer än 20 miljoner passagerare.

Det finns ingen järnvägsförbindelse från flygplatsen till Tampa. Men flygplatsen är enkel att nå med buss och bil. Det är möjligt att tillbringa natten på flygplatsen. Nära Tampa flygplats finns det flera olika hotell.

Dessutom finns det ett stort utbud av butiker och restauranger. Hotellet på flygplatsen har ett businesscentrum med omfattande kontors- och mötesfaciliteter. Det finns ett flertal lounger och alla terminaler har banker, växelkontor och bankomater. Dessutom finns det en hjälpstation och ett bönerum. Flygplatsen erbjuder guidade rundturer och möjligheten att fira barnkalas.  

Inom flygindustrin anges Tampa internationella flygplats med förkortningarna TPA (IATA flygplatskod) och KTPA (AICO flygplatskod).

Länk till Tampa internationella flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Rent Max
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Tampa

Utöver Tampa Airport i Tampa jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Tampa: