Biluthyrning Tampa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tampa på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tampa

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Tampa
EasyTerra Biluthyrning Tampa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Tampa

Biluthyrning Tampa
Biluthyrning Tampa

Inledning

Tampa är en stad vid Mexikanska golfen vid Floridas östkust. Det är en attraktiv stad med mycket tropisk grönska och vackra stränder i närheten. En av de största attraktionerna är nöjesparken Busch Gardens, som har en stor safaripark i anslutning. Den historiska Ybor City är värd ett besök både på dagen och på natten. På dagen för sina historiska byggnader och på natten för sina nattklubbar, barer och restauranger. Runtomkring Tampa finns det många utmärkta golfbanor.

Befolkning

Tampa har en befolkning på nästan 350 000 invånare. Staden är en del av den så kallade Tampabuktens distrikt (som omfattar St. Petersburg och Clearwater), där ungefär 2,7 miljoner människor bor.

Geografiskt läge

Tampa är beläget i västra Florida, vid Tampabukten, en smal vik i Mexikanska golfen. Resten av storstadsregionen ligger på en halvö mellan viken och Mexikanska golfen.

Ekonomi

Serviceindustrin är den viktigaste näringen i den lokala ekonomin. Banker, försäkringsföretag och telekommunikationer har sina kontor här. Hamnen är också viktig: nästan hälften av all kommersiell rederiverksamhet i Florida sköts genom Tampas hamn. Dessutom spelar turismen en viktig roll: hamnen är en viktig destination både för regionala och internationella kryssningsfartyg.

Flygplatser

Flygplatsen är belägen elva kilometer väster om stadens centrum, precis vid Tampabukten. Tampa internationella flygplats är enkel att nå med hyrbil. Flygplatsen är belägen vid Interstate 275. Utfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

En alternativ flygplats är Saint Petersburg flygplats, som främst används av lågprisflygbolag.

Kollektivtrafik

Tampa har utmärkt kollektivtrafik. Det finns bussar, spårvagnar och trådbussar. För turister är TECO Streetcar (spårvagn) mycket speciell. Linjen går från Dick Greco Plaza i centrum till Centennial Park i Ybor City. Det finns två trådbusslinjer. Dessa trådbussar ser ut som spårvagnar, men de är egentligen bussar. Den gröna linjen går från fredagar till lördagar, från klockan 18.00 till klockan 2.00.

Trafik och parkering

Förutom under morgonens och kvällens rusningstider, är det inte svårt att köra en hyrbil i Tampa. Gatumönstret är tydligt och staden är kluven i två delar av ett flertal motorvägar: Interstate 275, Interstate 4, Veterans Expressway (tull) och Leroy Selmon Crosstown Expressway (tull).

Det finns ett flertal parkeringsfaciliteter i stadens centrum. Man kan också parkera på gatan men man måste vara försiktig med att inte överskrida parkeringstiden. I somliga distrikt är det gratis att parkera på gatan efter klockan 18.00, i andra distrikt är det endast gratis efter midnatt. Dessutom kan vissa parkeringsplatser vara reserverade för invånare. Det är viktigt att läsa instruktionerna på parkeringsautomaterna.

Hotell

Tampa har ett brett utbud av hotell. Både budgetresenärer och de som letar efter lyxig logi kan hitta ett passande rum. Emellertid är Tampa extremt livligt under sommaren. Under denna tid rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Tampa rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Rent Max
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Tampa

EasyTerra Biluthyrning Tampa jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Tampa, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.