Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning San Diego

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Diego på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Diego

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Kalifornien
 4. Biluthyrning San Diego
EasyTerra Biluthyrning San Diego är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för San Diego

Biluthyrning San Diego
Biluthyrning San Diego

Inledning

Tack vare kombinationen av fantastiskt klimat, utmärkta stränder och livliga kvarter så är San Diego ett lockande alternativ för en kort semester. Gaslamp Quarter var på 70-talet ett nedslitet område, men det renoverades efteråt vackert. Idag är det ett område med restauranger, hotell och butiker. Om man tycker att det är lite för turistiskt så kan man besöka Little Italy där man också hittar många restauranger och butiker, men inte så många turister. Stränderna - särskilt norr om San Diego - är utmärkta. Man kan också göra trevliga utflykter från San Diego genom bergen öster om staden och till öknen bakom dessa.

Befolkning

San Diego har nästan en halv miljon invånare. Eftersom staden gränsar till Mexico, så är antalet latinamerikaner stort. De är den största gruppen inom befolkningsgruppen under 18 år.

Geografiskt läge

San Diego ligger vid Stilla havets kust i södra delen av Kalifornien, på gränsen till Tijuana, Mexico. Staden ligger i en kuperad region som korsas av floden San Diego River, vilken rinner genom staden från öst till väst. Öster om staden ligger bergskedjorna Cuyamaca Mountains och Laguna Mountains. Bakom dessa finns det en öken.

Ekonomi

Stadens ekonomi kretsade under lång tid kring hamnen och särskilt kring flottbasen. San Diego är fortfarande hemvist för en stor flotta men försvarets nedskärning av utgifter har tvingat staden att försöka hitta andra inkomstkällor. Dessa har man hittat i bioteknologi och telekommunikationer. Qualcomm och Websense är belägna här. Turismen är mycket viktig för staden. Varje år besöker mer än 30 miljoner människor San Diego (denna siffra omfattar människor som gör dagsutflykter till staden).

Flygplatser

Stadens flygplats är belägen precis vid San Diego bukten, fem kilometer norr om centrum. San Diego internationella flygplats (även känd som Lindbergh flygplats) är tillgänglig via Interstate 5 (I-5, utfart Sassafras), som ansluter State Route 163, I-8 och I-15. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

San Diego har ett lättågs system som kallas för spårvagn. Dessa spårvagnar består av tre linjer (blå, orange och grön) och ansluter centrum till Santee, Gillespie och San Yisidro (vid den mexikanska gränsen). Dessutom finns det ett vidsträckt bussnät. På söndagar går det betydligt färre bussar. 

Trafik och parkering

Utanför rusningstiden är det enkelt att köra omkring inuti och runtomkring San Diego. Det är inte lika fullt med bilar som i Californiens största stad Los Angeles. I centrum och längs stränderna måste man betala för att parkera på gatan. Kontrollen är strikt, så man bör försäkra sig om att man har betalat tillräckligt och för tillräckligt lång tid. Man kan också parkera bilen i ett av många parkeringsgarage. När man besöker Gaslamp Quarter rekommenderar vi att man parkerar i parkeringsgaraget Park-it-on-Market på Horton Plazas parkeringsplats.

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi i San Diego. I centrum finns det både lyxhotell och pensionat som har bra priser. Längs stränderna finns det mest lyxiga semesteranläggningar. Dessutom kan bo i hus på stränderna; de flesta av dem är belägna vid Mission Beach och Pacific Beach. Det finns motell utspridda runtomkring staden och en hög koncentration av dem nära Hotel Circle i Mission Valley. San Diego är en populär turistdestination och därför rekommenderar vi att man bokar logi i staden i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om San Diego rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Mex Rent a Car
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i San Diego

EasyTerra Biluthyrning San Diego jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än San Diego, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.