• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 405
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Buffalo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Buffalo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Buffalo

EasyTerra Biluthyrning Buffalo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Buffalo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Buffalo.
 • Till exempel: Toyota RAV 4
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Toyota RAV 4
 • Till exempel: Nissan Pathfinder
  Standard-klass
  Till exempel: Nissan Pathfinder
 • Till exempel: Ford Fusion US Model
  Full-size-klass
  Till exempel: Ford Fusion US Model
 • Till exempel: Nissan Maxima
  Lyx-klass
  Till exempel: Nissan Maxima
 • Till exempel: Toyota RAV 4
  SUV-klass
  Till exempel: Toyota RAV 4

Biluthyrare i Buffalo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Buffalo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.
 • Enterprise
  8.9 (1576)
  Från / dag
 • National Car Rental
  8.6 (360)
  Från / dag
 • Alamo
  8.5 (7254)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Buffalo??

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Buffalo

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Buffalo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Buffalo

EasyTerra Biluthyrning Buffalo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Buffalo

Inledning

Buffalo har haft en svår tid eftersom industrin flyttar ut ur staden. Under de senaste åren har Buffalo återupplivats: kajerna vid vattnet har förvandlats till ett vackert fritids- och bostadsområde och istället för att vara ett industricentrum är Buffalo nu ett centrum för sjukvård och högre utbildning av hög kvalité. Arkitekturen är en av Buffalos huvudattraktioner: det finns byggnader från olika perioder till exempel det historiska distriktet Allentown. Staden är perfekt som operativ bas om man vill besöka de berömda Niagarafallen, norr om staden.

Befolkning

Buffalo har över 300 000 invånare som gör det till den största delstaten i New York efter New York City. Många fler människor bor i Buffalos storstadsområde: omkring 1,1 miljon. 

Geografiskt läge

Buffalo är belägen i delstaten New York i USA på den östra sidan av Eriesjön och mittemot Fort Erie, som ligger i Kanada. Niagarafloden rinner från Buffalo norrut, genom Niagarafallen och mynnar ut i Ontariosjön.

Ekonomi

Buffalo var förr i tiden en knutpunkt för trafik, inklusive järnvägar. Sjöfarten genom de Stora sjöarna (och genom Eriekanalen) var en gång viktig för staden. Det skapade mycket tungindustri, med den största delen av denna har försvunnit. Buffalos ekonomi baserar sig idag främst på sjukvård, högre utbildning och (finansiell) service.

Flygplatser

Buffalo Niagara internationella flygplats är belägen i stadens östra förorter, 1,5 mil nordöster om centrum. Från centrum är flygplatsen enkel att nå med hyrbil via Kensington Expressway (NY-33). Från andra delar av delstaten New York kan flygplatsen nås via New York State Thruway, som slutar vid flygplatsen.

Kollektivtrafik

Staden har bra offentlig busstransport. Det finns även en tunnelbanelinje från stadens centrum till Buffalos universitetsområde. I centrum går tunnelbanan ovanför markytan; precis efter Theater Station går den under jorden. I centrum behöver man inte betala för tunnelbanan. Det finns även en direkt bussförbindelse till Niagarafallen: linje 40 går från Buffalo transportcenter till denna berömda sevärdhet.

Trafik och parkering

Precis som många andra amerikanska städer har Buffalo ett regelbundet gatumönster och många motorvägar korsar staden, inklusive Kensington Expressway till flygplatsen, som tidigare nämnts. Att hitta en gratis parkeringsplats på gatan är inte särskilt svårt, men det är bättre att parkera sin hyrbil i ett av parkeringshusen i centrum. Platserna där de ligger är skyltade.

Hotell

Buffalo har ett stort utbud av logi. Särskilt budgetkategorin är väl representerad, men det finns även tillräckligt med medelklasshotell och några lyxiga hotell. De flesta hotell är belägna i stadens centrum, i närheten av stadens huvudattraktioner.

Externa källor

För mer information om Buffalo rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  economy
 • Populära hyrföretag
  Hertz

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Buffalo