• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Freiburg Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Freiburg Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Freiburg Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsplats Freiburg Järnvägsstation

Platsinformation för Freiburg Järnvägsstation

Allmän information

Freiburg Hauptbahnhof är Freiburgs centralstation. Den nuvarande stationen byggdes 1999 efter att originalbyggnaden som uppfördes 1845 till stor del förstördes efter Andra världskriget. Stationen ligger vid ICE-linjen Frankfurt-Basel. Resan tar omkring sex timmar med tåg från Amsterdam. Freiburg (im Breisgrau) är belägen i den sydvästra delen av Tyskland, nära Svarta skogen och gränsen mellan Schweiz och Frankrike. Katedralen i Freiburg är en välkänd sevärdhet i stadens centrum. 

Transportmedel

Vill du utforska Freiburg eller dess omgivningar? Du kan nå taxihållplatsen via utgången på Bismarckallee. Taxibilar hittar man till vänster. Bussar hittar man på busstationen som är belägen söder om plattform 1. Du kan välja bland ett stort antal detsinationer, det finns både lokalbussar och de som går till platser längre bort från Freiburg. Här hittar man även stadsbussar. Freiburgs spårvagnar stannar också vid järnvägsstationen. Gå till Stadtbahnbrücke och följ skyltarna som leder dig till de två spårvagnsplattformerna. Tre spårvagnslinjer avgår från stationen. Om du vill hyra en bil för att utforska Freiburg, så kan du välja från flera olika biluthyrningsföretag. 

Service

Du kan köpa biljetter på biljettkontor eller från biljettautomater. Freiburg Station har även toaletter och facilitet och assistans för handikappade. Dessutom finns det telefonautomater och en bankomat. 

Restauranger

Freiburg station har många restauranger, barer och andra ställen där man kan få något att äta. Du kan äta ett snabbt mål mat på McDonald's eller sätta dig i lugn och ro på en kinarestaurang. Du kan även besöka nattklubben/caféet 'Kaga' på den översta våningen i kontorsbyggnaden ovanför stationen. 

Affärer

I stort sett hittar man allt man behöver här. Det finns en bokaffär, en affär för supportrar till den lokala fotbollsklubben, en blomsteraffär,ett snabbköp och ett apotek. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).