• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Stuttgart

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Stuttgart på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Stuttgart

EasyTerra Biluthyrning Stuttgart är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Stuttgart

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Stuttgart

Biluthyrningserbjudanden i Stuttgart

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Stuttgart.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Stuttgart

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Stuttgart med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.3 (3787)
  Från SEK 347 / dag
 • Alamo

  8.3 (7823)
  Från SEK 258 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2948)
  Från SEK 336 / dag
 • Europcar

  8.1 (7229)
  Från SEK 423 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (380)
  Från SEK 360 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.9 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Från SEK 346 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 342 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4783)
  Från SEK 354 / dag
 • Avis

  7.8 (5291)
  Från SEK 425 / dag
 • Budget

  7.7 (8919)
  Från SEK 367 / dag
 • Hertz

  7.7 (6094)
  Från SEK 407 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.3 (2874)
  Från SEK 369 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7 (498)
  Från SEK 338 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Stuttgart?

Stuttgart – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Stuttgart), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Stuttgart) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Stuttgart). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Stuttgart) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Stuttgart), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Stuttgart), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Stuttgart) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Stuttgart) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Stuttgart) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Stuttgart) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Stuttgart) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Stuttgart) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Stuttgart) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Stuttgart) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Stuttgart - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Stuttgart) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Stuttgart

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Stuttgart, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Stuttgart

EasyTerra Biluthyrning Stuttgart jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Pragstraße 120

Platsinformation för Stuttgart

Inledning

Stuttgart är huvudstad i den tyska staten Baden-Württemberg. Staden har flera sevärdheter, som till exempel slott (Altes Schloss, Neues Schloss en Schloss Hohenheim) och museer. Från några av uteserveringarna på stadens caféer kan man njuta av utsikten över Stuttgart.

Befolkning

Mellan 1960 och 2000 sjönk antalet invånare i Stuttgart konstant. Från och med år 2000 började invandrarantalet att öka, tack vare att unga människor invandrade till staden från Östtyskland. Idag har Stuttgart omkring 600 000 invånare.

Geografiskt läge

Stuttgart ligger i södra Tyskland, precis norr om den svarta skogen och den låga bergskedjan Schwäbische Alb (Swabian Alb). I stadens omgivning odlas druvor till vinproduktion.

Ekonomi

Staden är välkänd för sin förstklassiga industri, samt för de forsknings- och utvecklingsaktiviteter som genomförs inom denna sektor. Mercedes-Benz är ett exempel på detta. Mercedes-Benz museum är en av stadens mest populära sevärdheter. Porsche och Bosch har också sina huvudkontor i staden. Hewlett-Packard och IBM finns representerade genom betydelsefulla filialer.

Sedan lång tillbaka odlar man vin i stadens omgivningar. Fram till långt in på 1800-talet var vinodlingen stadens viktigaste inkomstkälla. Idag är denna näring fortfarande betydelsefull vilket speglas i den årliga vinfestivalen Weindorf.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen Stuttgart flygplats, längs motorväg A8, ligger omkring 1,3 mil söder om staden.

Kollektivtrafik

De viktigaste kollektiva transportmedlen i Stuttgart består av pendeltåg (S-Bahn) och tunnelbana (U-Bahn). S-Bahn är praktisk om man vill nå förorterna. U-Bahn är ett utmärkt transportmedel om man vill ta sig till olika sevärdheter i stadens centrum. Dessutom finns det ett utbrett bussnät.

Det finns två speciella transportmedel i Stuttgart, kuggbanan mellan Marienplatz och Degerloch, och kabellinbanan mellan Südheimerplatz och Waldfriedhof.

Trafik och parkering

Det är enkelt att nå Stuttgart eftersom staden ligger vid motorvägarna A8 (München-Karlsruhe) och A81 (Heilbronn-Singen). Man bör emellertid undvika dessa motorvägar under rusningstrafik eftersom det brukar bli trafikstockning. När det inte är rusningstid är det inte något problem att köra runt i Stuttgart.

Precis som i många andra tyska städer är stadens centrum en ‘Umweltzone’ (zon med begränsade utsläpp) där bara bilar som har ett särskilt klistermärke på vindrutan är tillåtna.

Hotell

Stuttgart har ett bra utbud av hotell i alla prisklasser. Eftersom det är brist på bostäder bor många studenter och människor som besöker staden under en längre period på enklare hotell. Därför är det svårt att hitta rum i denna prisklass. Det är tillrådigt att boka rum i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Stuttgart, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • National Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Enterprise
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Your Rent
 • Sixt
 • InterRent
 • Buchbinder
 • Global Rent a Car
 • Edel & Stark
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Stuttgart