Biluthyrning King Shaka International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i King Shaka International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning King Shaka International Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning Durban
 4. King Shaka International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för King Shaka International Airport

King Shaka flygplats i ett nötskal

King Shaka flygplats är en helt ny flygplats nära Durban i Sydafrika, som byggdes inför fotbolls-VM 2010. Flygplatsen är uppkallad efter zulufolkets ledare på 1800-talet. 

Flygplatsen ligger 3,5 mil norr om Durbans centrum. Även om en järnvägsförbindelse ingick i formgivningen av den nya flygplatsen har denna förbindelse ännu inte förverkligats. Flygplatsen ligger precis utmed motorväg N2, en avgiftsbelagd väg, och är därför lätt att nå med buss eller bil. 

Flygplatsen har ett vackert shoppingområde och några restauranger på bottenvåningen i terminalen. Precis utanför terminalen hittar man också butiker och restauranger. Det finns några VIP-lounger. För omfattande affärsfaciliteter, däribland mötes- och konferensrum, får man vända sig till affärshotellen i Durbans centrum eller det nya International Conference Centre i staden. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning samt trådlöst internet. Andra faciliteter på King Shaka flygplats är bland annat banker, bankomater och växlingskontor. 

Inom flygindustrin anges King Shaka flygplats med förkortningarna DUR (IATA flygplatskod) och FALE (ICAO flygplatskod).

Länk till King Shaka flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • First Car
 • Hertz
 • National Car Rental

Andra biluthyrningsplatser i Durban

Utöver King Shaka International Airport i Durban jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Durban:

Platser centrum