• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning King Shaka International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i King Shaka International Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning King Shaka International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden King Shaka International Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i King Shaka International Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i King Shaka International Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i King Shaka International Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Bluu Car Rental

  8.6 (5)
  Från SEK 301 / dag
 • First Car

  8.4 (551)
  Från SEK 195 / dag
 • Budget

  8.3 (8849)
  Från SEK 220 / dag
 • Bidvest Car Rental

  8.2 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5258)
  Från SEK 234 / dag
 • Sixt

  8 (2824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Från SEK 266 / dag
 • Hertz

  7.5 (6042)
  Från SEK 272 / dag
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Från SEK 276 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3411)
  Från SEK 262 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 175 / dag
 • Thrifty

  6.7 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

King Shaka International Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (King Shaka International Airport), är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (King Shaka International Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (King Shaka International Airport), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (King Shaka International Airport), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (King Shaka International Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

King Shaka International Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (King Shaka International Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats King Shaka International Airport

Platsinformation för King Shaka International Airport

King Shaka flygplats i ett nötskal

King Shaka flygplats är en helt ny flygplats nära Durban i Sydafrika, som byggdes inför fotbolls-VM 2010. Flygplatsen är uppkallad efter zulufolkets ledare på 1800-talet. 

Flygplatsen ligger 3,5 mil norr om Durbans centrum. Även om en järnvägsförbindelse ingick i formgivningen av den nya flygplatsen har denna förbindelse ännu inte förverkligats. Flygplatsen ligger precis utmed motorväg N2, en avgiftsbelagd väg, och är därför lätt att nå med buss eller bil. 

Flygplatsen har ett vackert shoppingområde och några restauranger på bottenvåningen i terminalen. Precis utanför terminalen hittar man också butiker och restauranger. Det finns några VIP-lounger. För omfattande affärsfaciliteter, däribland mötes- och konferensrum, får man vända sig till affärshotellen i Durbans centrum eller det nya International Conference Centre i staden. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning samt trådlöst internet. Andra faciliteter på King Shaka flygplats är bland annat banker, bankomater och växlingskontor. 

Inom flygindustrin anges King Shaka flygplats med förkortningarna DUR (IATA flygplatskod) och FALE (ICAO flygplatskod).

Länk till King Shaka flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bluu Car Rental
 • First Car
 • Budget
 • Bidvest Car Rental
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sydafrika
 3. Biluthyrning Durban
 4. King Shaka International Airport