• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Prestwick Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Prestwick Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Prestwick Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Prestwick Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Prestwick Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.5 (3633)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (9925)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (8437)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.7 (9024)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  8.3 (3894)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 451 omdömen

Biluthyrningsplats Prestwick Airport

Andra uthyrningsställen i Glasgow

Utöver Prestwick Airport i Glasgow jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Glasgow:

Platsinformation för Prestwick Airport

Glasgow Prestwick flygplats i ett nötskal

Prestwick flygplats är belägen 4,6 mil sydost om Glasgow. Flygplatsen används uteslutande av charter- och lågprisbolag. Det finns planer på att bygga ut flygplatsen. Det var här Elvis Presley för första gången satte sin fot på brittisk mark.

Bredvid terminalbyggnaden finns det en tågstation varifrån det avgår ett tåg till Glasgow en gång i halvtimmen. Man får 50 % rabatt om man visar upp sin flygbiljett. Det finns tydliga skyltar till Glasgow från motorvägarna och det finns också bussförbindelser. På själva flygplatsen finns det inga hotell, men det finns några stycken i omgivningen.

Det finns fyra affärer samt några (snack) barer och kaféer. På flygplatsen finns det mötesfaciliteter att hyra för 60-200 personer. Flygplatsen har handikappanpassats. Det finns också en bank och ett växlingskontor i ankomsthallen. Det finns bankomater runtom i den rökfria terminalbyggnaden. Det finns internetkaféer, trådlöst internet och en hjälpstation som kan kontaktas via den allmänna informationsdisken.

Inom flygindustrin anges Glasgow Prestwick flygplats med förkortningarna PIK (IATA flygplatskod) och EGPL (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Glasgow Prestwick flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Alamo
 • FireFly Car Rental