• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Exeter

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Exeter på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Exeter

EasyTerra Biluthyrning Exeter är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Exeter

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Exeter.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Exeter

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Exeter med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.9 (1691)
  Från SEK 425 / dag
 • Alamo

  8.7 (7817)
  Från SEK 596 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.6 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.4 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.3 (5289)
  Från SEK 450 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (380)
  Från SEK 634 / dag
 • Budget

  8.1 (8909)
  Från SEK 495 / dag
 • Europcar

  8 (7221)
  Från SEK 477 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2945)
  Från SEK 456 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Easirent

  7.1 (511)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.6 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Exeter?

Exeter – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Exeter), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Exeter) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Exeter). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Exeter) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Exeter), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Exeter), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Exeter) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Exeter) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Exeter) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Exeter) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Exeter) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Exeter – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Exeter) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Exeter

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Exeter, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Exeter

EasyTerra Biluthyrning Exeter jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Marsh Barton Trading Estate

Platsinformation för Exeter

Inledning

Några år efter romarnas invasion av England beslutade sig romarna för att bygga en fästning nära en vägkorsning vid floden Exe. Delar av dessa fästningsmurar står fortfarande kvar. Exeter är en utmärkt utgångspunkt för resor runt om i grevskapet Devons kärva landskap. 

Befolkning

Staden har omkring 120 000 invånare. 

Geografiskt läge

Exeter ligger i sydvästra England i grevskapet Devon. Den gamla stadskärnan uppfördes på den östra stranden till floden Exe vilken ombildas till ett delta längre söderut. 

Ekonomi

Eftersom staden är Devons förvaltningshuvudstad är grevskapsstyrelsen en av stadens främsta arbetsgivare. Staden hyser också University of Exeter och ett av de mest framstående meteorologiska instituten i världen: The Met Office. Turismen spelar också en viktig roll, men endast 7 % av befolkningen i arbetsför ålder är anställd inom turismen, jämfört med 13 % i hela grevskapet Devon. Flygbolaget Flybe är också en viktig arbetsgivare i Exeter. 

Flygplatser

Exeter internationella flygplats ligger precis öster om staden. Den är lätt att nå med hyrbil: från stadens centrum tar man först Frog Street och därefter tar man B3183 till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Exeters centrala busstation ligger på High Street, en gågata som dock är tillåten för bussar och cyklar. Stadsbusstrafiken drivs huvudsakligen av Stagecoach South West; vissa linjer drivs av Dartline. Det finns också bussförbindelser med platser i sydvästra England, såväl som med resmål längre bort såsom Heathrow flygplats och den brittiska huvudstaden London.

Trafik och parkering

Att hitta i Exeter är inte svårt och att finna en gratis parkeringsplats bör inte vara något problem heller. Det finns flera parkeringshus i och runt om stadens centrum. Det finns också speciella pendelparkeringar vid stadsgränsen där man kan parkera sin hyrbil och resa till centrum i speciella pendelparkeringsbussar. Dessa parkeringsplatser är märkta med färger: Röd (Honiton Road), Grön (Matford) och blå (Sowton). 

Hotell

Exeter har ingen logibrist, från enkla pensionat till lyxiga hotell och allt däremellan. Utanför staden hittar man många typiska brittiska stugor. Dessa är ibland flera hundra år gamla vilket ger dem en trevlig atmosfär. 

Externa källor

För mer information om Exeter rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Avis
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Green Motion