• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Mahon

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mahon på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mahon

EasyTerra Biluthyrning Mahon är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Mahon

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mahon.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Mahon

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Mahon med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7906)
  Från SEK 431 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3851)
  Från SEK 841 / dag
 • Hiper Rent a Car

  8.4 (316)
  Från SEK 299 / dag
 • Ownerscar

  8.3 (21)
  Från SEK 143 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1707)
  Från SEK 585 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4885)
  Från SEK 412 / dag
 • Autos Menorca

  8.1 (6)
  Från SEK 144 / dag
 • Hertz

  8 (6161)
  Från SEK 454 / dag
 • Budget

  8 (8999)
  Från SEK 479 / dag
 • Avis

  8 (5348)
  Från SEK 510 / dag
 • Europcar

  7.6 (7319)
  Från SEK 454 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Från SEK 488 / dag
 • Clickrent

  7.1 (503)
  Från SEK 149 / dag
 • InterRent

  7 (5931)
  Från SEK 103 101 / dag
 • Record Rent a Car

  6.8 (1384)
  Från SEK 138 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.6 (5106)
  Från SEK 133 / dag
 • Everycar

  5.7 (7)
  Från SEK 238 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 108 / dag
 • Sixt

  7.6 (2928)
  Från SEK 532 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Mahon?

Mahon – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mahon), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mahon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mahon). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mahon) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mahon), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mahon), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mahon) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mahon) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Mahon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mahon) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mahon) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mahon) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Mahon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mahon - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Mahon) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Mahon

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Mahon, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Mahon

EasyTerra Biluthyrning Mahon jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Mahon

Inledning

Mahón (på katalanska: Maó) är huvudstad på den spanska ön Menorca som tillhör Balearerna. Den gamla muromgärdade delen av staden är belägen vid en magnifik och djup naturhamn. Under sjuttonhundratalet lydde Menorca under den brittiska regeringen och detta är fortfarande påtagligt genom den typiska brittiska arkitekturen i hamnen, till exempel det gamla tullkontoret och den så kallade Golden Farm där amiral Nelson övernattade en gång.

Befolkning

Nästan 30 000 personer bor i Mahón.

Geografiskt läge

Mahón ligger på Menorcas östkust, vid en djup fem kilometer lång bukt som bildar en naturhamn. Naturreservatet S’Albufera des Grau ligger precis norr om Mahón.

Ekonomi

Mahón är Menorcas handelscentrum. Hamnen spelar en viktig roll i detta. Det går färjor till de andra baleariska öarna och till Spaniens fastland. Menorca är känt för sin smyckestillverkning. Varje år hålls smyckes- och accessoarmässan Eurobijoux i Mahón. På ön tillverkas också en ost som är uppkallad efter huvudstaden: Queso de Mahón. Och majonnäsen uppfanns i Mahón! Såsen kallades från början för Salsa mahonesa.

Flygplatser

Menorcas flygplats ligger precis sydväst om Mahón. Aeroport de Menorca är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum tar man Me-12. 

Kollektivtrafik

Menorca har ett bra allmänt bussnät. Från huvudbusstationen i Mahón går det bussar en gång i timmen till stränderna på östkusten. Det finns också en bussförbindelse till andra sidan ön, mellan Mahón och Ciutadella på västkusten. 

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att utforska Menorca och de avsides belägna stränderna. Man måste betala för att parkera på gatan i de större städerna och det är förbjudet att parkera längs gul linje vid trottoarkanten. 

Hotell

Mahón har många olika inkvarteringsalternativ, men de flesta hotellen och semesteranläggningarna hittar man längs stränderna, till exempel vid Es Grau, Platja de Punta Prima och Son Bou. Även om Menorca inte har lika många turister som Mallorca rekommenderar vi att boka hotellrum i god tid, särskilt om man vill besöka ön under sommarmånaderna. På vintern är de flesta hotellen stängda. 

Externa källor

För mer information om Mahón rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Hiper Rent a Car
 • Ownerscar
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Autos Menorca
 • Hertz
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Clickrent
 • InterRent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Everycar
 • OK Mobility
 • Sixt
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Mahon