Biluthyrning Arrecife

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Arrecife på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Arrecife

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Lanzarote
 4. Biluthyrning Arrecife
EasyTerra Biluthyrning Arrecife är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Arrecife

Biluthyrning Arrecife
Biluthyrning Arrecife

Inledning

Arrecife är huvudstaden på Lanzarote, en av Kanarieöarna.

Befolkning

De senaste åren har staden växt betydligt. Under de senaste tjugo åren har antalet invånare nästan fördubblats. Idag bor över 60 000 människor i Arrecife.

Geografiskt läge

Arrecife är belägen på Lanzarotes södra kust.

Ekonomi

Lanzarotes ursprungliga försörjningsmedel, fiske, spelar fortfarande en viktig roll för Arrecifes lokala ekonomi. Även om turismen huvudsakligen är koncentrerad till andra delar av ön (som Puerto del Carmen), så är den största delen av befolkningen i arbetsför ålder beroende av denna näring.

Flygplatser

Arrecifes flygplats ligger fem kilometer väster om staden vid vägen till den populära badorten Puerto del Carmen. Arrecife flygplats är enkel att nå med hyrbil via LZ-2. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns en regelbunden bussförbindelse mellan Arrecife och ett flertal badorter. Det finns även gott om taxibilar och det är mycket billigare att ta taxi än på det spanska fastlandet. Ibland kör de till speciella destinationer för en fast taxa och ibland använder de taxameter. Man bör försäkra sig om att göra upp om betalningen i förskott! Från Arrecife går det en färja till andra Kanarieöar, samt till Cádiz på det spanska fastlandet. 

Trafik och parkering

Det kan vara svårt att hitta parkeringsplats i centrum av Arrecife. Parkering är förbjudet vid trottoarkanter som har en gul eller vit linje. En blå linje betyder att man måste betala för att få parkera. 

Man bör inte parkera framför en soptunna. De töms dygnet runt och om bilen är i vägen för soptömmarna så bogseras den iväg.

Hotell

Antalet turister på Lanzarote är begränsat och till följd av detta är även antalet övernattningsfaciliteter begränsat. Arrecife har ett antal hotell och pensionat, men de flesta människor väljer att bo på någon av semesteranläggningarna utanför huvudstaden. Under högsäsongen måste man boka logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Arrecife rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Arrecife

EasyTerra Biluthyrning Arrecife jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Arrecife, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.