• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Arrecife

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Arrecife på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Arrecife

EasyTerra Biluthyrning Arrecife är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Arrecife

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Arrecife

Biluthyrningserbjudanden i Arrecife

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Arrecife.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Arrecife

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Arrecife med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  8.5 (4742)
  Från SEK 228 / dag
 • Gobycar

  8.4 (8)
  Från SEK 225 / dag
 • Avis

  8.2 (5258)
  Från SEK 261 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Från SEK 383 / dag
 • Orlando Rent a Car

  8.2 (115)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • TopCar

  8 (94)
  Från SEK 238 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Från SEK 299 / dag
 • Hertz

  7.8 (6042)
  Från SEK 206 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 263 / dag
 • Budget

  7.7 (8849)
  Från SEK 254 / dag
 • Europcar

  7.7 (7171)
  Från SEK 303 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3760)
  Från SEK 221 / dag
 • Turisprime

  7.1 (460)
  Från SEK 221 / dag
 • Sixt

  6.9 (2824)
  Från SEK 282 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Från SEK 385 / dag
 • Goldcar

  6.2 (4998)
  Från SEK 222 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Inga omdömen
  Från SEK 260 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Arrecife?

Arrecife – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Arrecife), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Arrecife) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Arrecife). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Arrecife) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Arrecife), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Arrecife), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Arrecife) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Arrecife) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Arrecife) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Arrecife) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Arrecife) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Arrecife) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Arrecife) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Arrecife - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Arrecife) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Arrecife

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Arrecife, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Arrecife

EasyTerra Biluthyrning Arrecife jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Arrecife

Inledning

Arrecife är huvudstaden på Lanzarote, en av Kanarieöarna.

Befolkning

De senaste åren har staden växt betydligt. Under de senaste tjugo åren har antalet invånare nästan fördubblats. Idag bor över 60 000 människor i Arrecife.

Geografiskt läge

Arrecife är belägen på Lanzarotes södra kust.

Ekonomi

Lanzarotes ursprungliga försörjningsmedel, fiske, spelar fortfarande en viktig roll för Arrecifes lokala ekonomi. Även om turismen huvudsakligen är koncentrerad till andra delar av ön (som Puerto del Carmen), så är den största delen av befolkningen i arbetsför ålder beroende av denna näring.

Flygplatser

Arrecifes flygplats ligger fem kilometer väster om staden vid vägen till den populära badorten Puerto del Carmen. Arrecife flygplats är enkel att nå med hyrbil via LZ-2. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns en regelbunden bussförbindelse mellan Arrecife och ett flertal badorter. Det finns även gott om taxibilar och det är mycket billigare att ta taxi än på det spanska fastlandet. Ibland kör de till speciella destinationer för en fast taxa och ibland använder de taxameter. Man bör försäkra sig om att göra upp om betalningen i förskott! Från Arrecife går det en färja till andra Kanarieöar, samt till Cádiz på det spanska fastlandet. 

Trafik och parkering

Det kan vara svårt att hitta parkeringsplats i centrum av Arrecife. Parkering är förbjudet vid trottoarkanter som har en gul eller vit linje. En blå linje betyder att man måste betala för att få parkera. 

Man bör inte parkera framför en soptunna. De töms dygnet runt och om bilen är i vägen för soptömmarna så bogseras den iväg.

Hotell

Antalet turister på Lanzarote är begränsat och till följd av detta är även antalet övernattningsfaciliteter begränsat. Arrecife har ett antal hotell och pensionat, men de flesta människor väljer att bo på någon av semesteranläggningarna utanför huvudstaden. Under högsäsongen måste man boka logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Arrecife rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Gobycar
 • Avis
 • Enterprise
 • Orlando Rent a Car
 • TopCar
 • Flizzr
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Turisprime
 • Sixt
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Goldcar Key'n Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Arrecife