• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Katowice

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Katowice på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Katowice

EasyTerra Biluthyrning Katowice är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Katowice

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Katowice

Biluthyrningserbjudanden i Katowice

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Katowice.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Katowice

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Katowice med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.8 (5293)
  Från SEK 313 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Från SEK 166 / dag
 • Alamo

  8.4 (7824)
  Från SEK 223 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.4 (396)
  Från SEK 115 / dag
 • MM Cars Group

  8 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7231)
  Från SEK 290 / dag
 • Hertz

  8 (6097)
  Från SEK 282 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Från SEK 228 / dag
 • Rent a star

  7.9 (760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Från SEK 168 / dag
 • Budget

  7.8 (8922)
  Från SEK 302 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 243 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Från SEK 267 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flexicar

  7.7 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.2 (447)
  Från SEK 194 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.1 (4785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Kaizen Rent

  5.6 (2)
  Från SEK 201 / dag
 • Express Impress

  5.6 (1)
  Från SEK 207 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 228 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 397 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Katowice?

Katowice – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Katowice), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Katowice) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Katowice). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Katowice) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Katowice), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Katowice), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Katowice) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Katowice) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Katowice) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Katowice) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Katowice) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Katowice) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Katowice - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Katowice) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Katowice

Om du letar efter en hyrbil i Polen, men i en annan stad än Katowice, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Polen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Polen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Katowice

EasyTerra Biluthyrning Katowice jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Miedziana 10
Ul. Powstancow 12

Platsinformation för Katowice

Inledning

Katowice har inget medeltida centrum. Emellertid finns det mycket att se för den som gillar modern arkitektur: många byggnader i staden är uppförda i Bauhaus eller Art Nouveau stil. Katowice har behållit traditionen med nyskapande arkitektur efter kommunismens fall. Dessutom hålls varje år ett oräkneligt antal kulturella evenemang i staden.

Befolkning

Staden har över 300 000 invånare. Katowice är centrum för industriregionen Övre Silesien, där det bor mer än 2,5 miljoner människor.

Geografiskt läge

Katowice är belägen i södra Polen, på den silesiska platån, mellan floderna Wisla och Oder. Genom själva staden rinner två små floder, Kłodnica och Rawa.

Ekonomi

Även om Katowice anstränger sig mycket för att göra sig av med sin image som grå industristad så utgör kolgruvorna och stålfabrikerna fortfarande basen för den lokala ekonomin. Det är också ett centrum för handel och service. Dessutom har staden två stora kongress- och utställningscentrum (Internationella mässan och Spodek); där många sammankomster och mässor hålls varje år.

Flygplats

Flygplatsen ligger ungefär tre mil norr om Katowice. Det enklaste sättet att komma till Katowice internationella flygplats med hyrbil är via motorväg E75 (S1) öster om staden. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Huvudbusstationen ligger nära Katowices centralstation. Kollektivtransporten är bra och går ofta. Vid varje hållplats finns det en tydlig tidtabell. Det finns även två spårvagnslinjer i Katowice. Spårvägens informationsbyrå ligger på marknadstorget Rynek.

Trafik och parkering

Det finns många enkelriktade gator i centrum av Katowice. Dessutom lämnar skyltningen mycket att önska. Detta kan göra att det är svårt att hitta. Det bästa är att parkera sin hyrbil på en av de övervakade parkeringsplatserna. Vi rekommenderar inte att man parkerar på gatan.

En hyrbil är det idealiska transportmedlet för att utforska stadens omgivningar. Katowice ligger vid motorväg A4, en av Polens bästa vägar, men man måste betala tull.

Hotell

Det finns ett bra utbud av hotell och annat logi i Katowice. På sommaren är det tillrådigt att boka hotell i god tid före resan. Det finns också ett brett urval av lägenheter, som kan hyras under längre eller kortare tider. Turistbyrån kan hjälpa besökaren med detta.

Externa källor

För mer information om Katowice rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • MM Cars Group
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Rent a star
 • ACE Rent A Car
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Flexicar
 • SurPrice car rentals
 • addCarRental
 • Thrifty
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • InterRent
 • Kaizen Rent
 • Express Impress
 • Panek
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Polen
 3. Biluthyrning Katowice