• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Klagenfurt

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Klagenfurt på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Klagenfurt

EasyTerra Biluthyrning Klagenfurt är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Klagenfurt

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Klagenfurt.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Klagenfurt

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Klagenfurt med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.2 (7334)
  Från SEK 506 / dag
 • Budget

  8.2 (9008)
  Från SEK 497 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Megadrive

  8.1 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  8 (501)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6171)
  Från SEK 509 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Från SEK 393 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.4 (4896)
  Från SEK 427 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.7 (5354)
  Från SEK 562 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Klagenfurt?

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Klagenfurt), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Klagenfurt) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Klagenfurt). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Klagenfurt) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Klagenfurt), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Klagenfurt), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Klagenfurt) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Klagenfurt) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Klagenfurt) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Klagenfurt) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Klagenfurt) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Klagenfurt) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Klagenfurt) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Klagenfurt - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Klagenfurt) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Klagenfurt

Om du letar efter en hyrbil i Österrike, men i en annan stad än Klagenfurt, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Österrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Österrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Klagenfurt

EasyTerra Biluthyrning Klagenfurt jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flughafenstrasse 60 64
Schlachthofstraße 23
St. Ruprechter Strasse 12

Platsinformation för Klagenfurt

Inledning

Klagenfurt är huvudstad i den österrikiska provinsen Kärntenis. Enligt legenden segrade stadens grundare över en elak bevingad drake. Fontänen i centrum minner om detta (Lindwurmbrunnen). Den gamla stadskärnan är fullständigt renoverad (Klagenfurt har vunnit olika priser för bevaring av kulturarvet). En av stadens största lockelser är badstranden vid Wörthersee och därefter Europark där det finns flera olika attraktioner.

Befolkning

Klagenfurt har över 90 000 invånare.

Geografiskt läge

Staden ligger i södra Österrike, vid floden Glad och på den östra sidan av sjön Wörthersee. Klagenfurt är belägen 466 meter över havet i en vacker grön omgivning, som i söder kantas av bergen Karawanken, den naturliga gränsen mellan Österrike och Slovenien.

Ekonomi

Turismen spelar en viktig roll för Klagenfurts ekonomi. Det finns även en del lättindustri och staden har utvecklats till ett centrum för informations- och kommunikationsteknologi. Ett exempel på detta är Teknologiparken, vilken idag är knuten till Klagenfurt universitet.

Flygplatser

Klagenfurt har sin egen flygplats, tre kilometer från staden. Denna flygplats används av Austrian Airlines, med särskilt av lågprisflygbolag. Klagenfurt flygplats nås enkelt med hyrbil: utfarten till flygplatsen är tydligt skyltad längs motorväg A2. Vägen ansluter Klagenfurt till Graz och flygplatserna i denna stad kan vara ett alternativ. 

Kollektivtrafik

Staden har ett bra bussnät, men vilket man kan nå alla intressanta platser i staden. Klagenfurt är inte en stor stad och alla viktiga sevärdheter kan besökas till fots. Dessutom har Klagenfurt utmärkta tågförbindelser till andra städer i Österrike, samt till Italien, Slovenien och Tyskland.

Trafik och parkering

Inuti och runtomkring Klagenfurt centrum finns det många parkeringsgarage och parkeringsplatser. Dessa är tydligt angivna. Om man vill parkera sin hyrbil gratis så finns det pendelparkeringar vid stadens östra och västra utkanter. Man kan nå centrum med en särskild buss. Stadens centrum kan vara mycket livligt trafikerat, särskilt under sommarmånaderna. Man bör undvika att köra bil under rusningstiden.

Hotell

Klagenfurt har ett stort utbud av hotell och pensionat. Ett av de bästa alternativen är AllYouNeed Hotel, som för övrigt har öppet under sommarmånaderna (från den 1 juli till den 30 september). Klagenfurt är ett populärt resmål och under sommaren är det tillrådigt att boka hotellrum i förväg. Det finns ett vandrarhem på universitetet.

Externa källor

För mer information om Klagenfurt, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Budget
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Megadrive
 • Buchbinder
 • Hertz
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • InterRent
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Österrike
 3. Biluthyrning Klagenfurt