• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kirkenes

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kirkenes på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kirkenes

EasyTerra Biluthyrning Kirkenes är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Kirkenes

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kirkenes med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.3 (7216)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.2 (2871)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2942)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5284)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6081)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (8901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Kirkenes

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Kirkenes, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kirkenes

EasyTerra Biluthyrning Kirkenes jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Kirkenes

Inledning

Kirkenes är en stad i regionen Finnmark, allra längst nordösterut i Norge. Många turister besöker Kirkenes för att uppleva midnattssolen eller beskåda polarskenet.

Befolkning

Själva staden har 3500 invånare. Inklusive byarna Hesseng, Sandnes och Bjørnevatn, som ligger runtomkring staden, bor över 7000 människor i Kirkenes och dess omgivning.

Geografiskt läge

Kirkenes ligger allra längst nordösterut i Norge, vid Bøkfjord, en del av den större Varangerfjord. Det är den del av Norge som är belägen öster om Finland, nära gränsen till Ryssland. På grund av det extremt nordliga läget (40 mil norr om polcirkeln) kan midnattssolen beskådas här mellan den 17 maj och 21 juli.

Ekonomi

Den lokala ekonomin baserar sig på gruvindustrin (järnmalm) och handel med Ryssland via den naturliga hamnen i Bøkfjord. Även det norska försvaret har en bas här. Under de senaste åren har också sökandet efter olja och gas i Barents hav ökar. Turismen är av växande betydelse för Kirkenes.

Flygplatser

Høybuktmoen flygplats ligger precis utanför Kirkenes. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil. Från staden följer man E6 söderut. Vägen svänger västerut nära Hessing, till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Bussbolaget FFR sköter kollektivtrafiken mellan Kirkenes och byarna i närheten. På natten och under helgerna är servicen begränsad.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att utforska denna avlägsna del av Norge. Vägarna är bra men man bör se upp med plötsligt korsande rådjur. Det finns tusentals av dem i detta område!

Hotell

Det finns ett begränsat utbud av logi i Kirkenes, men eftersom staden inte lockar horder av turister så hittar man vanligtvis hotellrum. Man kan även hitta rum i privata hus och under sommarmånaderna finns det en campingplats alldeles sydväster om Kirkenes, vid vägen till flygplatsen.

Externa källor

För mer information om Kirkenes rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Kirkenes