• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Hammerfest

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hammerfest på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hammerfest

EasyTerra Biluthyrning Hammerfest är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Hammerfest

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Hammerfest

Biluthyrare i Hammerfest

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Hammerfest med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.3 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.1 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Hammerfest

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Hammerfest, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Hammerfest

EasyTerra Biluthyrning Hammerfest jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Seilmakerveien 1

Platsinformation för Hammerfest

Inledning

Den norska staden Hammerfest är stolt över att vara världens nordligaste stad, åtminstone med en befolkning på över 9 000. Andra städer har gjort anspråk på samma sak (däribland den norska staden Honningsvåg i kommunen Nordkap). Hammerfest har ödelagts ett flertal gånger: 1809 av britterna, 1891 på grund av en stor stadsbrand och i slutet av andra världskriget av tyskarna när de drog sig tillbaka. 

Befolkning

Hammerfest har nästan 10 000 invånare.

Geografiskt läge

Hammerfest ligger i fylket Finnmark i norra Norge, på ön Kvaløya som är ansluten till fastlandet via Kvalsundbron. Nordkap ligger nordost om staden. 

Ekonomi

I slutet av förra århundradet drabbades den lokala ekonomin allvarligt av nedgången i fisket och nedläggningen av en stor fiskberedningsfabrik. Vid sekelskiftet ändrades detta med den nya gasfabriken på ön Melkøya. Den här fabriken förädlar gas från Snøhvit-fältet i Norska havet. 

Turismen spelar också en viktig roll: staden är utgångspunkt för besök till Nordkap och Norges nordligaste glaciär. 

Flygplatser

Stadens flygplats, Hammerfest flygplats, ligger precis norr om centrum och är lätt att nå med hyrbil via Finnmarksveien, huvudvägen som går genom staden. På grund av återkommande starka vindar måste flygplatsen ibland stängas under flera dagar; det finns därför planer på att bygga en ny flygplats 1,5 mil söder om Hammerfest. Alta flygplats, nästan 14 mil söder om staden är ett alternativ till Hammerfest flygplats.

Kollektivtrafik

Hammerfest har bra allmän busstrafik med förbindelser till platser i närheten såsom Alta och Honningsvåg. Det finns också båtförbindelser med andra platser utmed kusten (den berömda färjan Hurtigruten förtöjer till exempel i Hammerfest). 

Trafik och parkering

Hammerfest är en liten och modern stad och man hittar lätt i staden. Att hitta en gratis parkeringsplats är heller inte svårt. Man behöver dock vara uppmärksam på att renar rör sig genom staden under sommarmånaderna när de migrerar till inlandet från kusten. 

Hotell

För en stad i den här storleken har Hammerfest ett betydande logiutbud, även om budgetresenärer kan ha lite problem med att hitta ett lämpligt rum. Många hotell är inriktade på affärsresenärer då många möten och konferenser hålls i staden. 

Externa källor

För mer information om Hammerfest rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Hammerfest