• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Port Louis

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Port Louis på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Port Louis

EasyTerra Biluthyrning Port Louis är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Port Louis

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Port Louis.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Port Louis

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Port Louis med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 325 / dag
 • Hertz

  8.1 (6042)
  Från SEK 364 / dag
 • Budget

  8 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 441 / dag
 • Avis

  7.7 (5258)
  Från SEK 572 / dag
 • First Car

  7.6 (551)
  Från SEK 336 / dag
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Från SEK 342 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 506 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Från SEK 480 / dag
 • Thrifty

  6.7 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Port Louis?

Port Louis – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Port Louis), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Port Louis) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Port Louis). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Port Louis) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Port Louis), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Port Louis), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Port Louis) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Port Louis) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Port Louis) är Juni den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Port Louis) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Port Louis) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Port Louis - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Port Louis) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Port Louis

Om du letar efter en hyrbil i Mauritius, men i en annan stad än Port Louis, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Mauritius-sidan, där du kan välja i vilken stad i Mauritius du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Port Louis

EasyTerra Biluthyrning Port Louis jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Port Louis

Inledning

Port Louis är huvudstaden på Mauritius. På 1700-talet hade ön franskt styre, fram till det att britterna tog över den på 1800-talet. Mauritius blev självständigt 1968. Många historiska byggnader har bevarats, till exempel fortet Adelaide (även: La Citadelle) som är stadens kännetecken. Innan fransmännen kom dit använde holländarna ön som en proviantstation för båtar som var utskickade till Nederländska Östindien. De uppkallade ön efter sin ståthållare Prins Moritz.

Befolkning

Staden har ungefär 150 000 invånare. Den största delen av befolkningen består av ättlingar till arbetare som blev ditfraktade från Indien av kolonialhärskare under 1800-talet.

Geografiskt läge

Port Louis är belägen på den nordvästra kusten i Mauritius, en ö i Indiska oceanen öster om Madagaskar. Stadens östra och södra sida ligger på sluttingarna av ett bergsmassiv, Port Louis Moka Range. Förutom huvudön så består republiken av öarna Rodrigues (öster om Mauritius), Cargados Carajos (norr om Mauritius) och Agalegaöarna.

Ekonomi

Port Louis är en blomstrande stad vars hamn utgör stommen i ekonomin. Det är den största containerhamnen i den Indiska oceanen. Förutom detta förtöjer handelsbåtar, lyxjakter och kryssningsfartyg också i Port Louis hamn. Industrin består främst av klädtillverkning, men det finns också några kemiska fabriker. Turism är viktig: Mauritius är en populär semesterdestination.

Flygplatser

Mauritius flygplats är belägen på öns sydöstra kust och dess fullständiga namn är Ramgoolam internationella flygplats. Den uppkallades efter landets första premiärminister. Den är också känd som Curepipe flygplats. Flygplatsen ligger 4,8 mil sydöster om huvudstaden och är enkel att nå via motorväg M2.

Kollektivtrafik

Port Louis har bra kollektivtrafik. Förutom stadsbussar finns det utmärkta förbindelser till andra platser på Mauritius. Man bör tänka på att det finns två busstationer för regionala bussar: Victoria Station för bussar till och från öns östra och södra delar; Gare du Nord på Immigrationstorget för bussar till och från norr.

Trafik och parkering

Port Louis är en aktiv stad och knutpunkten för all kollektivtrafik på Mauritius. Trafiken är livlig och att hitta en ledig parkeringsplats på gatan kan vara svårt. Det finns ett parkeringshus (Dias Pier) nära den nyrenoverade hamnen (Le Caudan Waterfront) där det är säkert att parkera bilen. Det finns även två parkeringsplatser här: Marina Quay Parking och Barkly Wharf Parking.

Hotell

Det finns ett enormt utbud av logi, både i Port Louis och på andra platser på Mauritius. Populära, men lyxiga hotell finns i Le Caudan Waterfront, ett stort shopping- och nöjesområde. Här hittar man till exempel Le Suffren Hotel och Marina (fyrstjärniga) och Le Labourdonnais (femstjärniga). Billigare platser hittar man lite längre bort från hamnen. Semesteranläggningar finns på turistställen som till exempel Grand Bay, Flic en Flac, Chamarel och Mahebourg.

Externa källor

För mer information om Port Louis, Mauritius, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Mauritian rupee
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  90 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Hertz
 • Budget
 • Sixt
 • Avis
 • First Car
 • Europcar
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Mauritius
 3. Biluthyrning Port Louis