• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Oujda

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Oujda på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Oujda

EasyTerra Biluthyrning Oujda är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Oujda

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Oujda.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Oujda

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Oujda med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.1 (9008)
  Från SEK 268 / dag
 • AIR CAR

  8.1 (27)
  Från SEK 234 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Från SEK 362 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 251 / dag
 • Europcar

  7.2 (7334)
  Från SEK 263 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4896)
  Från SEK 325 / dag
 • Hertz

  6.9 (6171)
  Från SEK 313 / dag
 • Avis

  8.2 (5354)
  Från SEK 350 / dag
 • Sixt

  7.7 (2937)
  Från SEK 326 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (456)
  Från SEK 343 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3472)
  Från SEK 329 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Oujda?

Oujda – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Oujda), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Oujda) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Oujda). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Oujda) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Oujda), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Oujda), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Oujda) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Oujda) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Oujda) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Oujda) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oujda – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Oujda) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Oujda

Om du letar efter en hyrbil i Marocko, men i en annan stad än Oujda, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Marocko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Marocko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Oujda

EasyTerra Biluthyrning Oujda jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

115 Al Boustane Ii

Platsinformation för Oujda

Inledning

Oujda är en stor marockansk stad vid gränsen till Algeriet. Själva staden har inte mycket att erbjuda, men det finns en vacker strand ungefär sex mil från Oujda, Saïdia Plage.

Befolkning

Staden har ungefär en miljon invånare.

Geigrafiskt läge

Oujda är belägen i nordöstra Marocko, vid gränsen till Algeriet och omkring sex mil söder om Medelhavet. Den spanska enklaven Melilla ligger över 10 mil sydväster om Oujda.

Ekonomi

På grund av sitt strategiska läge vid gränsen så spelar Qujda en viktig roll när det gäller handel mellan Marocko och Algeriet. Det finns en del industri (bland annat en cementfabrik) men mycket mindre än i andra marockanska städer. Arbetslösheten är hög och många invånare har utvandrat till europeiska länder för att arbeta. Under de senaste åren har Qujdas ekonomi aktiverats, bland annat genom att man förbättrar infrastrukturen. Turismen har knappast någon inverkan på ekonomin.

Flygplatser

Stadens flygplats Aéroport International Oujda-Angads är belägen en mil norr om stadens centrum, vid vägen som går till badorten Saïdia. Den är enkel att nå med hyrbil via A2, som övergår i P6000 nära byn Ahfir.

Kollektivtrafik

Precis som många andra marockanska städer så är 'petit taxi' ett populärt transportmedel. Dessa bilar är röda; vita taxibilar är så kallde 'grand taxis' som går till platser i närheten. Det finns även stadsbussar och det går bussar till andra marockanska städer, bland annat till Nador, Taza och Fès. De senaste två städerna kan också nås med tåg. 

Trafik och parkering

De smala gatorna i Qujdas gamla medina är stängda för bilar. Utanför detta område är det inga problem att hitta och det finns tillräckligt med parkeringsplatser i utkanten av medinan. Vi rekommenderar att man låter de män och pojkar som vaktar bilar för några få dirham övervaka hyrbilen. Tullvägen Autoroute de l'Oriental ansluter Oujda med Fès. Vägen går paralellt med N6, där ingen tullavgift tas ut.

Hotell

Även om turismen i Qujda inte är så betydelsefull om man jämför med andra resmål i Marocko, så finns det ett stort utbud av logi. Det finns även femstjärniga spa hotell. Det finns också bra medelklasshotell och några billigare pensionat i den gamla medinan.

Externa källor

För mer information om Oujda, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • AIR CAR
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Marocko
 3. Biluthyrning Oujda