• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Fez

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Fez på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Fez

EasyTerra Biluthyrning Fez är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Fez

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Fez.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Fez

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Fez med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (50)
  Från SEK 290 / dag
 • Avis

  8.2 (5348)
  Från SEK 311 / dag
 • Budget

  7.9 (8999)
  Från SEK 200 / dag
 • AIR CAR

  7.9 (27)
  Från SEK 196 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3851)
  Från SEK 227 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Från SEK 262 / dag
 • Green Motion

  7 (1708)
  Från SEK 203 / dag
 • Europcar

  6.9 (7319)
  Från SEK 286 / dag
 • InterRent

  6.9 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  6.7 (6161)
  Från SEK 233 / dag
 • Thrifty

  6.6 (4885)
  Från SEK 225 / dag
 • Location Auto

  6.2 (67)
  Från SEK 143 / dag
 • United rent a car

  5.1 (14)
  Från SEK 131 / dag
 • Sixt

  7.7 (2928)
  Från SEK 305 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (456)
  Från SEK 285 / dag
 • addCarRental

  6.8 (94)
  Från SEK 314 / dag
 • Global Rent a Car

  6.4 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3463)
  Från SEK 223 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Fez?

Fez – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Fez), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Fez) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Fez). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Fez) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Fez), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Fez), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Fez) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Fez) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Fez) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Fez) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Fez) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Fez) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fez - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Fez) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Fez

Om du letar efter en hyrbil i Marocko, men i en annan stad än Fez, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Marocko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Marocko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Fez

EasyTerra Biluthyrning Fez jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1 Rue Kissatiat de la Foire
45 Avenue Hassan Ii

Platsinformation för Fez

Inledning

Fez är en före detta huvudstad och en av de fyra 'kejsarstäderna' i Marocko (de andra är Marrakech, Rabat och Meknès, som ligger precis väster om Fez). Staden består av tre delar: den stora och gamla medina (Fez el Bali), den något nyare Fez Jdid och den nya delen av staden som kallas Ville Nouvelle och byggdes av fransmännen. Fez el Bali finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Befolkning

Staden har över en miljon invånare vilket gör den till Marockos tredje största stad.

Geografiskt läge

Fez är belägen i norra Marocko, på Mellanatlas norra sida.

Ekonomi

Fez är sedan lång tillbaka känd för att vara en typisk handelsstad. Detta märker man bäst om man besöker den ständigt livliga stadsdelen medina där alla sorts varor köps och säljs. Produkterna transporteras med åsnor, eftersom det inte finns något annat sätt att förflytta saker på de smala, slingrande gatorna. Fez är även centrum för läderhantverk (garverierna i medina är en turistattraktion). Allt fler turister upptäcker Fez; stadens medina är större och mer imponerande än den i Marrakech.

Flygplatser

Fez-Saïss flygplats är belägen 1,5 mil söder om staden. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil: från Ville Nouvelle följer man N8 (Aveny My Abdallah). Vägen till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Det finns ingen motoriserad trafik i den gamla medina. De smala gatorna tillåter endast fotgängare och åsnor. Stadsbussar fungerar i den nya delen av staden och går även upp till Fez al Balis stadsmur.

Trafik och parkering

Med undantag för den gamla medina går det mycket bra att besöka Fez och dess omgivningar med hyrbil. På några av gatorna i Ville Nouvelle måste man betala för att parkera. Det finns även många parkeringsplatser (särskilt i närheten av stadsmuren Fez el Bali) där man kan parkera sin hyrbil för några få dirhams.

Hotell

Fez har ett stort utbud av logi. I den gamla delen av staden finns det många traditionella hus som har förvandlats till hotell. De så kallade 'riads' är mycket attraktiva. I Ville Nouvelle kan man hitta både billiga gästhus och moderna hotell som håller internationell standard. Under sommarmånaderna rekommenderar vi att man bokar sitt hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Fez rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • AIR CAR
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Europcar
 • InterRent
 • Hertz
 • Thrifty
 • Location Auto
 • United rent a car
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • addCarRental
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Flizzr
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Marocko
 3. Biluthyrning Fez