• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Kuala Lumpur Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kuala Lumpur Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kuala Lumpur Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Kuala Lumpur Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kuala Lumpur Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Kuala Lumpur Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Kuala Lumpur Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  7.9 (5940)
  Från SEK 150 / dag
 • Hertz

  7.8 (6852)
  Från SEK 329 / dag
 • Europcar

  7.8 (8061)
  Från SEK 268 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3331)
  Från SEK 258 / dag
 • Sixt

  7.7 (3316)
  Från SEK 301 / dag
 • Hawk Rent A Car

  7.1 (6)
  Från SEK 204 / dag

Kuala Lumpur Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Kuala Lumpur Airport

Platsinformation för Kuala Lumpur Airport

Kuala Lumpurs internationella flygplats i ett nötskal

Kuala Lumpurs flygplats ligger 5,5 mil söder om den malaysiska huvudstaden. Det är en mycket modern flygplats med två terminaler som ansluts genom ett automatiskt tåg. Dessutom finns det en separat terminal för budgetflygbolag.

Kuala Lumpurs flygplats är en viktig länk för den asiatiska flygtrafiken. Under kommande år kommer flygplatsen att utvidgas betydligt, med en ny landningsbana och en ny terminalbyggnad.

Det finns två tågförbindelser mellan flygplatsen och Kuala Lumpur. Det finns också en bussförbindelse till Kuala Lumpur och till många andra olika destinationer i Malaysia. Restiden till staden med bil är ungefär en timme.

Det finns två hotell på flygplatsen. Det finns många affärer, (snack) barer, snabbmatskedjor och restauranger i båda terminalerna, men inte i terminalen för lågprisflyg. På flygplatsen finns ett businesscentrum. Det finns många faciliteter: telefon, internet, utrustning för videokonferenser och sekreterarstöd. Fler faciliteter för affärsmän erbjuds av de två hotellen. Det finns banker, växelkontor och ett stort antal bankomater. Trådlöst internet är tillgänglig i båda terminalerna och det finns två hjälpstationer. Flygplatsen är mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Kuala Lumpurs internationella flygplats med förkortningarna KUL (IATA flygplatskod) och WMKK (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan  Kuala Lumpurs internationella flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Malaysian ringgit
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  90 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Hertz
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Hawk Rent A Car