• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Penang

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Penang på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Penang

EasyTerra Biluthyrning Penang är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Penang

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Penang.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Penang

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Penang med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  7.6 (7708)
  Från SEK 348 / dag
 • Hertz

  7.6 (6548)
  Från SEK 399 / dag
 • Avis

  7.4 (5737)
  Från SEK 305 / dag
 • Hawk Rent A Car

  5.9 (6)
  Från SEK 308 / dag
 • Sixt

  8 (3120)
  Från SEK 360 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (3163)
  Från SEK 327 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Penang?

Biluthyrningsföretag i och omkring Penang

Om du letar efter en hyrbil i Malaysia, men i en annan stad än Penang, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Malaysia-sidan, där du kan välja i vilken stad i Malaysia du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Penang

EasyTerra Biluthyrning Penang jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Penang

Inledning

Ön Penang har vackra stränder, men i rättvisans namn så kan man hitta trevligare stränder i Malaysia. Ändå lockar ön många turister, eftersom speciellt huvudstaden Georgetown (idag även kallad Penang) har en rik kulturell historia med malaysiska, kinesiska, indiska och europeiska influenser. Stadens centrum finns med på UNESCO:s världsarvslista. Penang är även känt som landets "matparadis".

Befolkning

Staden har ungefär 750 000 invånare, av vilka majoriteten bor på östkusten, där man också hittar huvudstaden Georgetown.

Geografiskt läge

Ön Penang sträcker sig över nästan 300 kvadratkilometer och ligger utanför Malaysias nordvästra kust. Huvudstaden Georgetown ligger på öns östra del, mittemot Butterworth på fastlandet. Till denna stad är ön ansluten via Penangbron. Penangs östkust är ett stadsområde, medan ön längre norrut är mer lantlig och lugn. Turiststränderna ligger på öns norra sida.

Ekonomi

Sedan 1970-talet har Penang industrialiserats snabbt. Särskilt i den så kallade frihandelszonen nära flygplatsen finns det många fabriker specialiserade på elektroniktillverkning. Trots industrialiseringen lockar ön varje år miljontals turister, som främst attraheras av Georgtowns historiska centrum och stränderna på den norra kusten.

Flygplatser

Den moderna flygplatsen Penang Bayan Lepas internationella flygplatser, ligger på den södra delen av ön, en och en halv timme från huvudstaden Georgetown. Med hyrbil kan flygplatsen nås via huvudvägen längs östkusten. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltade.

Kollektivtrafik

Georgetown har två lokala busstationer: nära stadens högsta byggnad KOMTAR och nära färjehamnen. Bussar inom staden och till andra delar på ön går ofta. Det finns en speciell bussterminal nära Sungai Nibong för bussar som går längre bort till städer på fastlandet, bland annat till den malaysiska huvudstaden Kuala Lumpur. Det finns även en speciell gratisbuss genom Georgetowns centrum. Bussen går till de främsta sevärdheterna, men inte på söndagar och helgdagar.

Trafik och parkering

Man behöver ingen hyrbil för att besöka Georgtown eller turistorterna norr om Penang, men om man vill utforska öns lugnare delar så är en bil det enda bekväma transportmedlet. Vägarna på Penang är utmärkta. Förutom i Georgtowns centrum så har man inga problem att hitta en parkeringsplats för sin hyrbil. Man bör se upp för unga motorcykelförare som ibland kör vårdslöst.

Hotell

Penangs högsäsong sträcker sig mellan november och mars. Särskilt runt julen, nyårsafton och det kinesiska nyåret (slutet av januari eller början av februari) så är det mycket liv och rörelse på ön. Om man vill besöka Penang under dessa månader så rekommenderar vi att man bokar sitt logi i god tid före resan. Även om huvudstaden har ett flertal hotell så bor de flesta turister längs de vita stränderna vid den norra kusten. Batu Ferringhi är en populär badort.

Externa källor

För mer information om Penang rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Malaysian ringgit
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  90 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Hawk Rent A Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Malaysia
 3. Biluthyrning Penang