• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Luxemburg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Luxemburg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Luxemburg

EasyTerra Biluthyrning Luxemburg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Luxemburg

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Luxemburg

Biluthyrningserbjudanden i Luxemburg

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Luxemburg.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Luxemburg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Luxemburg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.4 (7824)
  Från SEK 442 / dag
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Från SEK 579 / dag
 • Budget

  8.1 (8922)
  Från SEK 502 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 550 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Från SEK 604 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Från SEK 448 / dag
 • Hertz

  7.8 (6097)
  Från SEK 499 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5293)
  Från SEK 527 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Luxemburg?

Luxemburg – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Luxemburg), är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Luxemburg). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Luxemburg), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Luxemburg), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Luxemburg) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luxemburg - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Luxemburg) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Luxemburg

Om du letar efter en hyrbil i Luxemburg, men i en annan stad än Luxemburg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Luxemburg-sidan, där du kan välja i vilken stad i Luxemburg du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Luxemburg

EasyTerra Biluthyrning Luxemburg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

116 Route de Thionville

Platsinformation för Luxemburg

Inledning

Luxemburg stad är en gammal fästning. En gång i tiden var det en av Europas starkaste fästningar. Detta upphörde 1867 när Luxemburg rev ner den största delen av sina stadsmurar i utbyte mot en neutral status. De kasematter som finns kvar och resterna av den historiska staden finns sedan 1994 med på UNESCO:s Världsarvslista. Kasematterna (underjordiska gångar) är en av Luxemburgs huvudattraktioner. Dessutom finns den vackra Cathédrale Notre-Dame-de-Luxembourg, en imponerande valvbro (Pont Adolphe) över Pétrusse och man kan njuta av modern konst på Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean. På området avsett för fotgängare i centrum hittar man eleganta (och dyra) butiker och utmärkta restauranger.

Befolkning

Luxemburg stad har en befolkning på 90 000 invånare.

Geografiskt läge

Luxemburgs huvudstad är belägen i den södra delen av landet. Staden skapades som en fästning på en platå som är omgiven av trånga klyftor på tre sidor. Ett idealiskt läge för en befäst stad. Dessa djupa klyftor där floderna Alzette och Pétrusse rinner korsas idag av broar och viadukter. 

Ekonomi

Luxemburg är en av de rikaste städerna i världen. Det är ett finansiellt och administrativt centrum. Det finns många banker och några viktiga EU departement, inklusive Europadomstolen och Europeiska Investeringsbanken. Industriproduktionen består av stål (men den har mycket mindre betydelse än för 50 år sedan) och kemi. Dessutom har ett flertal stora internetbolag sina internationella eller europeiska huvudkontor här, inklusive Skype och eBay.

Flygplatser

Huvudstadens flygplats, Findel flygplats, är belägen sex meter från centrum. Den är enkel att nå med hyrbil: från ringvägen runt Luxemburg stad tar man utfart 7. Flygplatsen kan också nås från A1 (Luxemburg-Trier), utfart 9.

Kollektivtrafik

Staden har ett effektivt nätverk av allmänna bussar. Alla linjer har sin utgångspunkt vid den centrala busstationen Hamilius. På nätterna finns det en "beställbar buss". Man kan beställa denna så kallade Nightrider – precis som en taxi – per telefon.

Trafik och parkering

Att köra omkring i Luxemburg stad är enkelt. Emellertid så finns det många enkelriktade gator, men staden är inte särskilt stor så det är inte lätt att köra vilse. Att hitta en parkeringsplats kan vara svårt. Det finns ett flertal parkeringsgarage omkring centrum (till exempel på busstationen, på Place de la Constitution och på Place du Théatre), men dessa är ganska dyra. Man kan parkera billigare i den södra delen av staden, runtomkring Gare Centrale. Eller använda en av pendelparkeringarna precis utanför staden och fortsätta vidare med kollektivtrafik. På lördagar, söndagar och helgdagar kan man parkera hyrbilen gratis på parkeringen Glacis, en och en halv kilometer nordväster om centrum.

Hotell

Luxemburg har ett brett utbud av hotell. De hotell som ligger i centrum är dyra. Det finns billigare alternativ främst i den södra delen av landet. Dessutom finns det en stor campingplats, omkring fem kilometer sydväster om centrum. Luxemburg är ett populärt resmål för stadsresor och många EU institutioner har sin bas här. Därför är hotellen ofta fullbokade. Av denna anledning rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Luxemburg rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  German, French, Luxembourgish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Budget
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Avis
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Luxemburg
 3. Biluthyrning Luxemburg