• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Split Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Split Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Split Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Split Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Split Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Split Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Split Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 137 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.3 (125)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  8.2 (53)
  Från SEK 237 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.2 (283)
  Från SEK 300 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Från SEK 217 / dag
 • Sixt

  8 (2941)
  Från SEK 232 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.9 (131)
  Från SEK 246 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Från SEK 308 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Från SEK 203 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Från SEK 312 / dag
 • Alamo

  7.6 (7920)
  Från SEK 284 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Från SEK 221 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Från SEK 215 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (408)
  Från SEK 192 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.4 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3477)
  Från SEK 276 / dag
 • Enterprise

  7.3 (1712)
  Från SEK 299 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 165 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Air Rent a Car

  6.9 (86)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avant Car

  6.8 (334)
  Från SEK 251 / dag
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Från SEK 198 / dag
 • Goldcar

  6.2 (5112)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1717)
  Från SEK 209 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fast Mobility

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Från SEK 475 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Split Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Split Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Split Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Split Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Split Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Split Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Split Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Split Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Split Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Split Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Split Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Split Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Split Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Split Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Split Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Split Airport) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Split Airport

Platsinformation för Split Airport

Split flygplats i ett nötskal

Split flygplats är belägen 2,5 mil väster om Split vid den Adriatiska kusten. Det är den näst mest trafikerade flygplatsen i Kroatien. Endast Zagreb är mer trafikerad. Split tar varje år emot mer än en miljon passagerare. Kroaterna kallar flygplatsen för Zracna Luka Split eller Kastel flygplats. Det finns en terminal för alla flygningar. 

Det finns ingen järnvägsförbindelse från flygplatsen till Split, men den är enkel att nå med bil och buss. Det finns lokala bussar och flygbussar som går till stadens centrum. Det finns inget hotell på flygplatsen, men det finns ett flertal hotell i närheten.

Det finns butiker och restauranger. Flygplatsen har ett VIP-rum och det finns en hjälpstation. Det finns ett flertal finansiella tjänster, inklusive en bank, bankomater och växelkontor. Under Split flygplats finns det ett skyddsrum. 

Inom flygindustrin anges Split flygplats med förkortningarna SPU (IATA flygplatskod) och LDSP (ICAO flygplatskod).

Länk till Split flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • OK Mobility
 • Nova Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 • Unirent Car Rental
 • Active Car Rental
 • Sixt
 • ORYX Rent A Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Fleet Rent a car
 • FireFly Car Rental
 • Enterprise
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Air Rent a Car
 • Avant Car
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Fast Mobility
 • Thrifty
 • Nur Rent a car
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals