• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Split

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Split på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Split

EasyTerra Biluthyrning Split är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Split

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Split

Biluthyrningserbjudanden i Split

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Split.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Split

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Split med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (51)
  Från SEK 213 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.3 (125)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unirent Car Rental

  8.2 (283)
  Från SEK 305 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (408)
  Från SEK 175 / dag
 • Sixt

  8 (2930)
  Från SEK 232 / dag
 • Europcar

  7.9 (7319)
  Från SEK 230 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.9 (131)
  Från SEK 154 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2992)
  Från SEK 223 / dag
 • Hertz

  7.7 (6162)
  Från SEK 264 / dag
 • Alamo

  7.6 (7907)
  Från SEK 232 / dag
 • Avis

  7.5 (5349)
  Från SEK 212 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (404)
  Från SEK 158 / dag
 • Budget

  7.5 (9001)
  Från SEK 193 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.4 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.4 (1708)
  Från SEK 259 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3465)
  Från SEK 257 / dag
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Från SEK 103 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Från SEK 146 / dag
 • Air Rent a Car

  7 (86)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avant Car

  6.8 (334)
  Från SEK 160 / dag
 • Goldcar

  6.2 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 126 / dag
 • Green Motion

  6.9 (1708)
  Från SEK 171 / dag
 • Fast Mobility

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4888)
  Från SEK 363 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Split?

Split – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Split), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Split) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Split). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Split) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Split), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Split), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Split) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Split) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Split) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Split) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Split) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Split) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Split) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Split - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Split) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Split

Om du letar efter en hyrbil i Kroatien, men i en annan stad än Split, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kroatien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kroatien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Split

EasyTerra Biluthyrning Split jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Obala Lazareta 3
Šperun 2
Trumbićeva obala 2

Platsinformation för Split

Inledning

Split är Kroatiens andra största stad och en av de äldsta städerna i området. Staden uppkom omkring 300 e.Kr. då den romerska kejsaren Diocletianus byggde ett palats där. Denna enorma byggnad utgör fortfarande kärnan i stadens historiska centrum. Staden förklarades 1979 en del av världsarvet av UNESCO.

Befolkning

2007 hade Split mer än 221 000 invånare. Detta antal ökar ständigt. I hela Split och dess förorter bor omkring en halv miljon invånare.

Geografiskt läge

Staden ligger i den sydliga regionen Dalmatia, alldeles intill Adriatiska havet, mittemot ön Brač. Liksom många andra öar utanför kusten kan denna ö endast nås från hamnen i Split.

Ekonomi

När Kroatien fortfarande var en del av Jugoslavien var Split ett viktigt industricentrum. Staden led mycket under övergången till den fria marknadsekonomin, men håller nu på att återhämta sig. Några av de gamla industrierna har moderniserats. Detta gäller bland annat den kemiska industrin, samt pappers- och varvsindustrin. Dessutom bygger ekonomin på fiske, jordbruk (oliver och vin) och turism. 

Flygplatser

Den internationella flygplatsen Split flygplats ligger 2,5 mil väster om staden. Efter Zagreb flygplats är det den viktigaste flygplatsen i Kroatien. Mer än 1,2 miljoner passagerare använder den varje år. De flesta av dem kommer till Split under sommaren.

Kollektivtrafik

I Split finns det bara stadsbussar. Den backiga terrängen passar inte för spårvagnar. Bussbolaget Promet Split sköter de 18 busslinjerna, som är modernt utrustade. På fredagar och lördagar finns en nattbuss. Att köpa biljetter i en kiosk är något billigare än om man gör det på bussen.

Dessutom finns det busslinjer till destinationer utanför Split. De avgår från den centrala bussterminalen vid färjehamnen.

Det finns också ett pendeltåg som ansluter Split med Kaštel Stari.

Trafik och parkering

Under sommaren kan det vara mycket trafik i Splits centrum. Då är det också ganska svårt att hitta en parkeringsplats. För att få parkera på gatorna i centrum måste man betala överallt. Parkeringspolisen är mycket strikt. Om man parkerar längre än vad det är tillåtet är det mycket möjligt att man får sin bil bogserad från platsen.

Vid färjehamnen finns ett stort parkeringsområde.

Hotell

Det finns ett stort hotellutbud i Split, från enkla budgethotell till femstjärniga lyxhotell. Hotellen på bulevarden Riva är populära, men de är såklart de dyraste. Under sommaren är Split ett populärt resmål och man måste boka rum långt i förväg. Vid färjehamnen och på bussterminalen finns många 'förmedlare' som erbjuder logi. Även om det kan vara ett bra sätt att få ett rum i sista minuten så ska man vara försiktig innan man antar ett erbjudande.

Externa källor

För mer information om Split, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Nova Rent a Car
 • Unirent Car Rental
 • Active Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • ORYX Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Alamo
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • Fleet Rent a car
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • addCarRental
 • SurPrice car rentals
 • Air Rent a Car
 • Global Rent a Car
 • Avant Car
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • Green Motion
 • Fast Mobility
 • NÜ Car Rentals
 • Nur Rent a car
 • InterRent
 • Thrifty
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kroatien
 3. Biluthyrning Split