Biluthyrning Rom Järnvägsstation Termini

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rom Järnvägsstation Termini på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Rom Järnvägsstation Termini.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rom Järnvägsstation Termini

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Italien
  3. Biluthyrning Rom
  4. Rome Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Rom Järnvägsstation Termini

Allmän information

Rom järnvägsstation, Roma Termini, ligger i stadens centrum på Piazza dei Cinquecento. De flesta tåg från andra länder anländer till den här stationen. Andra stora järnvägsstationer i Italiens huvudstad är Roma Ostiense och Roma Tibertina.

Transportmedel

Omkring 150 miljoner passagerare reser varje år via Roma Termini. Stationen erbjuder många möjligheter om man vill resa vidare. Vill du besöka Rom? Bussar och taxi hittar man på torget och Roms två tunnelbanelinjer ansluter till varandra här. Du kan även hyra en bil i närheten. Det finns ett flertal biluthyrningsföretag att välja mellan, inklusive Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Thrifty.

Service

För frågor kan man gå till informationsdisken för turister, men Roma Termini erbjuder även andra tjänster. Förutom reseinformation och biljettförsäljning har stationen även hälso- och fitnesscentrum. Dessutom finns det ett postkontor, banker och apotek. Rökning är förbjudet på stationen. Det är bara tillåtet att röka på särskilda platser på perrongerna.  

Restauranger

Det är ingen brist på utbudet av mat och dryck. Roma Termini har flera ställen där man kan få något att äta och dricka, från caféer, pizzerior, snabbmatsrestauranger och glasskiosker till ett snabbköp och delikatessaffärer. 

Affärer

Forum Termini är det ultimata shoppingcentret på den här moderna stationen. Det finns något för alla, bland annat böcker, blommor, leksaker, telefoner, klädbutiker och juvelerarbutiker. Alla butiker är öppna sju dagar i veckan från klockan 08.00 till 22.00, inklusive helgdagar. 

Öppettider

Stationen är öppen från klockan 04.30 till 01.30.

Användbara länkar