• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Rom Järnvägsstation Termini

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rom Järnvägsstation Termini på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rom Järnvägsstation Termini

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rom Järnvägsstation Termini

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rom Järnvägsstation Termini.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Rom Järnvägsstation Termini

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rom Järnvägsstation Termini. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sicily by Car

  8 (3035)
  Från SEK 468 / dag
 • Drivalia

  8 (220)
  Från SEK 415 / dag
 • Leasys

  7.9 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2932)
  Från SEK 546 / dag
 • Alamo

  7.7 (7912)
  Från SEK 470 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3855)
  Från SEK 424 / dag
 • LocautoRent

  7.6 (1583)
  Från SEK 541 / dag
 • Ecovia Rent

  7.6 (291)
  Från SEK 458 / dag
 • Noleggiare

  7.2 (339)
  Från SEK 453 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4888)
  Från SEK 454 / dag
 • Hertz

  6.9 (6165)
  Från SEK 504 / dag
 • Enterprise

  6.8 (1708)
  Från SEK 682 / dag
 • Maggiore

  6.7 (1583)
  Från SEK 467 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.6 (2994)
  Från SEK 372 / dag
 • Avis

  6.3 (5349)
  Från SEK 396 / dag
 • B-Rent

  6.3 (217)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  5.9 (7322)
  Från SEK 367 / dag
 • Budget

  5.9 (9003)
  Från SEK 344 / dag
 • InterRent

  5.8 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  7 (30)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Rom Järnvägsstation Termini genomsnittligt dagligt pris per månad

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rom Järnvägsstation Termini). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rom Järnvägsstation Termini), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rom Järnvägsstation Termini) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rom Järnvägsstation Termini) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rom Järnvägsstation Termini) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rom Järnvägsstation Termini) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Järnvägsstation Termini - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Rom Järnvägsstation Termini) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rom Järnvägsstation Termini

Andra uthyrningsställen i Rom

Utöver Rom Järnvägsstation Termini i Rom jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rom:

Platsinformation för Rom Järnvägsstation Termini

Allmän information

Rom järnvägsstation, Roma Termini, ligger i stadens centrum på Piazza dei Cinquecento. De flesta tåg från andra länder anländer till den här stationen. Andra stora järnvägsstationer i Italiens huvudstad är Roma Ostiense och Roma Tibertina.

Transportmedel

Omkring 150 miljoner passagerare reser varje år via Roma Termini. Stationen erbjuder många möjligheter om man vill resa vidare. Vill du besöka Rom? Bussar och taxi hittar man på torget och Roms två tunnelbanelinjer ansluter till varandra här. Du kan även hyra en bil i närheten. Det finns ett flertal biluthyrningsföretag att välja mellan, inklusive Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Thrifty.

Service

För frågor kan man gå till informationsdisken för turister, men Roma Termini erbjuder även andra tjänster. Förutom reseinformation och biljettförsäljning har stationen även hälso- och fitnesscentrum. Dessutom finns det ett postkontor, banker och apotek. Rökning är förbjudet på stationen. Det är bara tillåtet att röka på särskilda platser på perrongerna.  

Restauranger

Det är ingen brist på utbudet av mat och dryck. Roma Termini har flera ställen där man kan få något att äta och dricka, från caféer, pizzerior, snabbmatsrestauranger och glasskiosker till ett snabbköp och delikatessaffärer. 

Affärer

Forum Termini är det ultimata shoppingcentret på den här moderna stationen. Det finns något för alla, bland annat böcker, blommor, leksaker, telefoner, klädbutiker och juvelerarbutiker. Alla butiker är öppna sju dagar i veckan från klockan 08.00 till 22.00, inklusive helgdagar. 

Öppettider

Stationen är öppen från klockan 04.30 till 01.30.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sicily by Car
 • Drivalia
 • Leasys
 • Sixt
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • LocautoRent
 • Ecovia Rent
 • Noleggiare
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Maggiore
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • B-Rent
 • Europcar
 • Budget
 • InterRent
 • Cima Luxury
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • JoyRent
 • Target Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Rom
 4. Rom Järnvägsstation Termini