• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Rom Ciampino Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rom Ciampino Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rom Ciampino Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rom Ciampino Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rom Ciampino Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Rom Ciampino Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rom Ciampino Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.8 (7778)
  Från SEK 107 / dag
 • Sicily by Car

  7.7 (2980)
  Från SEK 118 / dag
 • Leasys

  7.7 (900)
  Från SEK 192 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 198 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.7 (281)
  Från SEK 108 / dag
 • Centauro

  7.4 (4379)
  Från SEK 102 / dag
 • Enterprise

  7.3 (1687)
  Från SEK 150 / dag
 • JoyRent

  7.2 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  7.2 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.1 (192)
  Från SEK 108 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.1 (6042)
  Från SEK 216 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3760)
  Från SEK 195 / dag
 • OK Rent a car

  7 (901)
  Från SEK 905 / dag
 • LocautoRent

  6.9 (1575)
  Från SEK 119 / dag
 • Europcar

  6.8 (7171)
  Från SEK 190 / dag
 • Avis

  6.6 (5258)
  Från SEK 209 / dag
 • Thrifty

  6.5 (4742)
  Från SEK 183 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2916)
  Från SEK 156 / dag
 • Maggiore

  6.4 (1572)
  Från SEK 145 / dag
 • Budget

  6.2 (8849)
  Från SEK 161 / dag
 • InterRent

  6 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  5.7 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.6 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Rom Ciampino Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rom Ciampino Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rom Ciampino Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rom Ciampino Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rom Ciampino Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rom Ciampino Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rom Ciampino Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rom Ciampino Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Rom Ciampino Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rom Ciampino Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Rom Ciampino Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rom Ciampino Airport

Andra uthyrningsställen i Rom

Utöver Rom Ciampino Airport i Rom jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rom:

Platsinformation för Rom Ciampino Airport

Rom Ciampino flygplats

På italienska kallas Ciampino flygplats för Aeroporto di Roma-Ciampino. Inte lika känt är namnet Giovan Battista Pastine flygplats. Från början var detta en militärflygplats som öppnades för civilflyg för att avlasta den trafikerade Leonardo da Vinci flygplatsen (Fiumicino flygplats) och för att erbjuda plats till budgetflygbolag och charterflyg. Ciampino ligger 15 kilometer sydöst om Roms centrum och inte långt från ringvägen som går runt Italiens huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse till denna flygplats, men det finns bussar till tunnelbane- och tågstationerna. Flygplatsen är lätt att nå med bil. Det finns hotell i området kring flygplatsen på endast en kilometers avstånd.

Flygplatsen har en begränsad affärsdel där man hittar de varor som vanligtvis säljs på flygplatser. Det finns ingen restaurang, men det finns barer och kaféer. Flygplatsen har inga faciliteter för affärsresande, men det finns en VIP-lounge (begränsade öppettider). Det finns fyra informationsdiskar där du kan få upplysningar om flygplatsen. Flygplatsen har bankomater, en bank, ett växlingskontor och ett postkontor.

Inom flygindustrin anges Rom Ciampino flygplats med förkortningarna CIA (IATA flygplatskod) och LIRA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Rom Ciampino flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Alamo
 • Sicily by Car
 • Leasys
 • Sixt
 • Your Rent
 • Ecovia Rent
 • Centauro
 • Enterprise
 • JoyRent
 • Target Rent
 • Green Motion
 • Optimo Rent
 • Drivalia
 • SurPrice car rentals
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • OK Rent a car
 • LocautoRent
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • Budget
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Cima Luxury
 • Elite (Luxury)