Biluthyrning Forli

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Forli på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Forli.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Forli

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Italien
  3. Biluthyrning Forli
EasyTerra Biluthyrning Forli är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Forli

Inledning

Forlì är berömd för sin flygplats, som används av budgetresenärer som ett alternativ till Bologna flygplats. Få människor känner till att gamla Forlì är en attraktiv liten stad, som grundades av romarna. Forlì har många arkitektoniska och historiskt intressanta byggnader, inklusive klostret San Mercuriale med sitt vackra gravvalv, 1200-tals kyrkan San Domenico, ett flertal palats, det medeltida fortet Rocca di Ravaldino, och ett intressant etnografiskt museum. Vackra freskomålningar kan beskådas i många gamla byggnader. Tack vare att Bolognas universitet finns i staden så är nattlivet roligt. Dessutom finns det ett antal termiska bad i närheten.

Befolkning

Staden har mer än 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Forlì är beläget i regionen Emilia-Romagna i nordöstra Italien. Staden är byggd på floden Montanes högra strand och ligger vid den gamla romerska vägen Via Emilia. Bologna är beläget sex mil nordväst om Forlì och med hyrbil kan man komma dit via A14 (E45).

Ekonomi

Forlìs industri ägnar sig främst åt tillverkning av silke, artificiellt silke, kläder och hushållsapparater. Dessutom har Bolognas universitet ett campus i Forlì.

Flygplatser

Forlì flygplats ligger på stadens sydöstra strand. Forlì flygplats (även känd som Forlì-Bologna flygplats eller Luigi Ridolfi flygplats) är enkel att nå med hyrbil: från centrum tar man Viale Roma (SS9) och svänger höger på Via Carlo Seganti. Från stadens centrum tar det tio minuter att komma till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är angiven på skyltar. 

Kollektivtrafik

Forlì har bra offentliga bussar, som tar dig till alla sevärdheter inuti och utanför staden. Dessutom finns det bussförbindelser till andra städer i provinsen Forlì-Cesena och regionen Emilia-Romagna.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att besöka Forlì och dess omgivningar. Det är inga problem att hitta rätt och att finna en parkeringsplats är inte heller svårt, förutom möjligtvis i stadens centrum. I en blå zon är parkering begränsad och man måste använda en parkeringsskiva.

Vietato parcheggiare betyder "Förbjudet att parkera".

Hotell

Det finns ett rimligt utbud av logi i Forlì, som varierar från enkla pensionat till medelklass hotell. Dessutom, finns det ett vandrarhem. I området finns det före detta bondgårdar som man idag kan hyra som sommarhus. Turistbyrån (se nedan för webbsidan) kan hjälpa dig att hitta passande logi.

Externa källor

För mer information om Forlì rekommenderar vi Google och följande källor:

Biluthyrningsplatser i Forli

EasyTerra Biluthyrning Forli jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Forli, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.