• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Forli

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Forli på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Forli

EasyTerra Biluthyrning Forli är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Forli

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Forli.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Forli

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Forli med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Leasys

  7.6 (904)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (8061)
  Från SEK 568 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Från SEK 435 / dag
 • Sixt

  6.9 (3316)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  6.8 (535)
  Från SEK 164 / dag
 • Sicily by Car

  7.7 (3224)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  5.1 (56)
  Från SEK 553 / dag

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Forli?

Biluthyrningsföretag i och omkring Forli

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Forli, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Forli

EasyTerra Biluthyrning Forli jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Forli

Inledning

Forlì är berömd för sin flygplats, som används av budgetresenärer som ett alternativ till Bologna flygplats. Få människor känner till att gamla Forlì är en attraktiv liten stad, som grundades av romarna. Forlì har många arkitektoniska och historiskt intressanta byggnader, inklusive klostret San Mercuriale med sitt vackra gravvalv, 1200-tals kyrkan San Domenico, ett flertal palats, det medeltida fortet Rocca di Ravaldino, och ett intressant etnografiskt museum. Vackra freskomålningar kan beskådas i många gamla byggnader. Tack vare att Bolognas universitet finns i staden så är nattlivet roligt. Dessutom finns det ett antal termiska bad i närheten.

Befolkning

Staden har mer än 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Forlì är beläget i regionen Emilia-Romagna i nordöstra Italien. Staden är byggd på floden Montanes högra strand och ligger vid den gamla romerska vägen Via Emilia. Bologna är beläget sex mil nordväst om Forlì och med hyrbil kan man komma dit via A14 (E45).

Ekonomi

Forlìs industri ägnar sig främst åt tillverkning av silke, artificiellt silke, kläder och hushållsapparater. Dessutom har Bolognas universitet ett campus i Forlì.

Flygplatser

Forlì flygplats ligger på stadens sydöstra strand. Forlì flygplats (även känd som Forlì-Bologna flygplats eller Luigi Ridolfi flygplats) är enkel att nå med hyrbil: från centrum tar man Viale Roma (SS9) och svänger höger på Via Carlo Seganti. Från stadens centrum tar det tio minuter att komma till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är angiven på skyltar. 

Kollektivtrafik

Forlì har bra offentliga bussar, som tar dig till alla sevärdheter inuti och utanför staden. Dessutom finns det bussförbindelser till andra städer i provinsen Forlì-Cesena och regionen Emilia-Romagna.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att besöka Forlì och dess omgivningar. Det är inga problem att hitta rätt och att finna en parkeringsplats är inte heller svårt, förutom möjligtvis i stadens centrum. I en blå zon är parkering begränsad och man måste använda en parkeringsskiva.

Vietato parcheggiare betyder "Förbjudet att parkera".

Hotell

Det finns ett rimligt utbud av logi i Forlì, som varierar från enkla pensionat till medelklass hotell. Dessutom, finns det ett vandrarhem. I området finns det före detta bondgårdar som man idag kan hyra som sommarhus. Turistbyrån (se nedan för webbsidan) kan hjälpa dig att hitta passande logi.

Externa källor

För mer information om Forlì rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Leasys
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Drivalia
 • Sicily by Car
 • Target Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Forli