• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bolzano

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bolzano på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bolzano

EasyTerra Biluthyrning Bolzano är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bolzano

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bolzano.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bolzano

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bolzano med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Drivalia

  8 (217)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2991)
  Från SEK 401 / dag
 • Hertz

  7.3 (6161)
  Från SEK 500 / dag
 • Europcar

  7.2 (7319)
  Från SEK 578 / dag
 • Avis

  7 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.9 (1581)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  7.5 (3032)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Leasys

  7.5 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bolzano?

Bolzano – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bolzano), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bolzano) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bolzano). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bolzano) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bolzano), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bolzano), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bolzano) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bolzano) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bolzano) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bolzano – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bolzano) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bolzano

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Bolzano, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bolzano

EasyTerra Biluthyrning Bolzano jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Luigi Galvani Str., 1

Platsinformation för Bolzano

Inledning

Bolzano är huvudstaden i den italienska provinsen Sydtyrolen och inkörsporten till Dolomiterna. Man kan göra underbara resor till bergen och på vintern är stadens omgivningar populära bland skidåkare. I staden hittar man också det Arkeologiska museet, där man kan beskåda den berömda ismannen Ötzi.

Befolkning

Bolzano har 100 000 invånare. Staden och provinsen är officiellt tvåspråkiga. I staden talar omkring tre fjärdedelar av invånarna italienska; på landsbygden är förhållandena omvända: här talar majoriteten tyska. Förresten så kallas staden Bozen på Tyska.

Geografiskt läge

Bolzano är belägen i norra Italien, precis söder om gränsen till Österrike och staden Innsbruck. Staden är byggd på den plats där floden Talvera flyter ihop med Isarco.

Ekonomi

Bolzanos och regionens ekonomi är omväxlande: det finns ett flertal vingårdar och man odlar mycket frukt. Mejeriindustrin spelar också en viktig roll, precis som turismen. Eftersom Bolzano är en provinshuvudstad så är många människor anställda inom den offentliga sektorn och servicesektorn. 

Flygplatser

Bolzano Dolomiterna flygplats är belägen fem kilometer sydväster om staden och är enkel att nå med hyrbil. Från stadens centrum tar man först Via Roma söderut och sedan Via Claudia Augusta som leder till flygplatsen. Flygplatsen kan också nås via motorväg A22.

Kollektivtrafik

Bolzano har utmärkt kollektivtrafik. Det finns 17 busslinjer med vilka man kan nå alla platser i och runtomkring staden. Men från klockan 21.00 är tidtabellen begränsad: linjerna 1, 5 och 3 slås då ihop till linje 153 och när det gäller resten av bussarna så går bara linje 2 och 10A (fram till klockan 01.00). Det finns även bergbanor till de tre bergsbyarna i stadens närhet.

Trafik och parkering

Äldre, förorenande bilar (så kallade EURO-0 bilar) är förbjudna i den historiska stadskärnan. Under vintermånaderna är bilar av detta slag bannlysta över hela staden. Om luften är mycket förorenad kan detta förbud utvidgas till EURO-1 kategorin. Man måste betala för att parkera på gatan. Observera: endast bofasta med ett speciellt tillstånd får lov att parkerad vid en vitmålad trottoarkant.

Hotell

Bolzano är starkt inriktad på turism så det är ingen brist på logi i staden. Det finns ställen som passar alla smaker och plånböcker: man hittar enkla gästhus, medelklasshotell och lyxig logi. I Bolzanos omgivningar kan man hyra trevliga bondgårdar. Runt jul är det mycket liv och rörelse i Bolzano. Om man vill bo i staden under denna tid på året så rekommenderar vi att man bokar sitt logi i god tid före resan. 

Externa källor

För mer information om Bolzano rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Maggiore
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Sicily by Car
 • Leasys
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Bolzano