• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Tel Aviv

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tel Aviv på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 20% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 4 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tel Aviv

EasyTerra Biluthyrning Tel Aviv är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Tel Aviv

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Tel Aviv

Biluthyrningserbjudanden i Tel Aviv

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tel Aviv.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Tel Aviv

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tel Aviv med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  9.1 (7010)
  Från SEK 305 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4463)
  Från SEK 329 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1990)
  Från SEK 295 / dag
 • Sixt

  8 (3446)
  Från SEK 645 / dag
 • Europcar

  7.6 (8288)
  Från SEK 312 / dag
 • Thrifty

  7.3 (5603)
  Från SEK 302 / dag
 • Avis

  6.9 (6084)
  Från SEK 320 / dag
 • Alamo

  6.9 (8869)
  Från SEK 263 / dag
 • Budget

  6.4 (9782)
  Från SEK 341 / dag
 • Cal Auto

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.4 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tel Aviv?

Biluthyrningsföretag i och omkring Tel Aviv

Om du letar efter en hyrbil i Israel, men i en annan stad än Tel Aviv, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Israel-sidan, där du kan välja i vilken stad i Israel du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tel Aviv

EasyTerra Biluthyrning Tel Aviv jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

113 Hayarkon Street
144 Hayarkon Street
88 Hashmonaim
Hayarkon 144

Platsinformation för Tel Aviv

Inledning

Tel Aviv är inte den största staden i Israel men det är den viktigaste. Det är också den mest västerländska staden, eller den mest kosmopolitiska - vilket man skulle kunna kalla den om man var positiv. Staden grundades 1909 som motstycke till den arabiska staden Jaffa. Den här historiska staden ligger söder om Tel Aviv och ingår idag i samma kommun. Staden är vackert belägen vid Medelhavet och den har en vacker sandstrand. Längs stranden finns en bulevard med många barer och restauranger. 
I Tel Aviv hittar du mycket arkitektur i den så kallade Bauhaus stilen: sober och funktionell utan krusiduller.

Befolkning

Stadens befolkning har växt våldsamt. 1922 hade staden 15 000 invånare. Mindre än tio år senare hade invånarantalet - om man räknar med befolkningen i förorterna - växt till nästan 1,5 miljon, vilket motsvarar en fjärdedel av landets befolkning.

Geografiskt läge

Tel Aviv ligger i mitten av Israel vid Medelhavet. Staden är byggd på Yarkonflodens södra strand. Landets huvudstad Jerusalem ligger 6 mil sydöst om Tel Aviv. Haifa ligger 1 mil norrut.

Ekonomi

Tel Aviv är Israels ekonomiska motor. Särskilt den 'nya ekonomin" spelar en viktig roll: softwareutveckling och bioteknologi. Dessutom är många företag aktiva inom den kemiska sektorn, samt inom flyg- och elektronikindustrin. Enligt Newsweek Magazine, är Tel Aviv en av världens tio främsta "teknologistäder". Den genomsnittliga utbildningsnivån är mycket hög.

Flygplatser

Den viktigaste flygplatsen i Tel Aviv är också landets viktigaste flygplats: Israel: Ben-Gurions internationalla flygplats, som ligger 2,5 mil sydväster om staden, vid motorvägen till Jerusalem. Det finns buss och tågförbindelser mellan flygplatsen och staden, men de flesta människor tar den så kallade 'sherut', en slags kollektiv taxi som väntar tills det är sju passagerare ombord innan den åker iväg. Restiden till Tel Aviv är ungefär 20 minuter.
Stadens andra flygplats, Sde Dov, används uteslutande för inrikesflyg. Det finns bland annat en reguljär förbindelse till badorten Eilat vid Akababukten i Israels sydligaste del.

Kollektivtrafik

På grund av Tel Avivs allvarliga trafikproblem har man börjat bygga en tunnelbana. Det första tåget beräknas fungera 2012, men den här sortens projekt blir ofta försenade i Israel. Än så länge får du ta bussen. Bussarna går ofta och är punktliga då den livliga trafiken inte hindrar dem från att avgå i tid. En dagsbiljett är bara giltig efter klockan 9, efter morgonens rusningstrafik. Många bussar följer en cirkel som börjar och slutar vid den centrala bussterminalen, nära den främsta tågstationen.

Regionala bussar avgår från gigantiska bussterminalen i södra Tel Aviv ('Tahana Merkazit'), nära tågstationen Hahaganah.
Bussarna kör inte på sabbaten (från fredag eftermiddag till lördag kväll), men 'sherut' är tillgängliga. Dessa minibussar följer fasta rutter och du kan stiga på och av var du vill.

Trafik och parkering

Tel Aviv har breda gator och bulevarder, med under rusningstrafiken täpps de igen. Dessutom har bilförarna i Tel Aviv ett otåligt och aggressivt körsätt. Det är inte ovanligt att de kör om bilen framför genom att köra upp på trottoaren. De flesta attraktioner, barer och restauranger ligger tätt tillsammans, vilket betyder att det egentligen inte är nödvändigt att köra i stadens centrum.

Staden är Israels knutpunkt för trafik. Det finns utmärkta motorvägar som leder norrut (Haifa, motorväg 2), österut (Jerusalem, motorväg 1) och söderut (Beer Sheva, motorvägarna 4 och 20).

Att hitta en parkeringsplats på gatan kan vara svårt. Parkera bara där det är markerat med blåa eller vita linjer. Alla andra färger anger att det är parkeringsrestriktioner. Du behöver ett speciellt kort, på vilket du kan ange vilken dag och tid du har parkerat din bil. Dessa kan köpas i tidningskiosker, på bensinmackar och postkontor.

Det är bättre att parkera din bil på ett av de många informella parkeringsområdena, till exempel vid stranden söder om Opera tornet och längs vägen till Jaffa.

Hotell

I stadens centrum finns ett brett utbud av logi tillgängligt: från enkla vandrarhem till lyxiga femstjärniga hotell. Särskilt på och runtomkring den kända gatan Hayarkon finns många typer av logi tillgänglig. Vi rekommenderar dig emellertid att boka ditt hotellrum i förväg. Tel Aviv är ett populärt resmål både för utländska och inhemska turister. Staden lockar även ett stort antal affärsresande.

Externa källor

För mer information om Tel Aviv rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Israeli new shekel
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Arabic, Hebrew (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • Alamo
 • Budget
 • Cal Auto
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Israel
 3. Biluthyrning Tel Aviv