• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Jerusalem

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Jerusalem på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Jerusalem

EasyTerra Biluthyrning Jerusalem är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Jerusalem

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Jerusalem med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.5 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.4 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.6 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cal Auto

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Jerusalem

Om du letar efter en hyrbil i Israel, men i en annan stad än Jerusalem, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Israel-sidan, där du kan välja i vilken stad i Israel du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Jerusalem

EasyTerra Biluthyrning Jerusalem jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

18 David HaMelech
19 David HaMelech
19 King David Street

Platsinformation för Jerusalem

Inledning

Jerusalem är inte bara huvudstad i Israel, men också för tre religioner: kristendomen, islam och judendomen. Enbart av denna anledning är det en fascinerande stad där tvåtusen år gamla byggnader smälter samman med moderna kontors- och lägenhetsbyggnader. Tyvärr är det en delad stad: det moderna och främst av judar bebodda västra Jerusalem och det gamla och huvudsakligen av araber bebodda östra Jerusalem, vilket Israel erövrade från Jordanien 1967 och annekterade 1980.

Befolkning

Jerusalem har över 750 000 invånare. Den största delen (två tredjedelar) av befolkningen består av judar och hälften av dem är ultraortodoxa judar. Fler och fler sekulära judar lämnar staden och deras plats tas över av ultraortodoxa judar. Omkring en tredjedel av Jerusalems invånare är muslimer och en minoritet på ungefär 2 % bekänner sig till kristendomen. 

Geografiskt läge

Jerusalem är centralt beläget i Israel, på den östra gränsen till Västbanken, vilken i stort styrs av palestinska myndigheter, men det finns också hundratals israeliska bosättningar. 

Ekonomi

Israels huvudstad är naturligtvis säte för den nationella regeringen. Många arbetar för regeringen eller med närstående tjänster. Utbildning och hälsovård står också för många arbetstillfällen. Under senare år har antalet högteknologiska företag ökat betydligt. Turismen till denna historiska stad utgör också en viktig inkomstkälla. 

Flygplatser

Israels nationella flygplats, Ben Gurion internationella flygplats, ligger över 5 mil nordväst om Jerusalem. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil; den ligger precis utmed motorvägen till Tel Aviv.

Kollektivtrafik

Precis som staden är den allmänna busstrafiken uppdelad. Vissa bussar går bara i västra Jerusalem (och de judiska kvarteren i östra Jerusalem); det finns ett separat bussnät för de arabiska stadsdelarna i östra Jerusalem. 2011 togs en snabbspårslinje i drift som förbinder de nordöstra stadsdelarna via centrum med de i de sydvästra delarna. 

Trafik och parkering

Jerusalems gamla stad kan endast utforskas till fots då många gator och gränder inte är tillgängliga för bilar. Det är inte lätt att hitta en gratis parkeringsplats, i synnerhet under sabbaten (lördagar). Det finns ett underjordiskt parkeringshus under köpcentret Mamilla. Det finns också en stor pendelparkering nära Mount Herzl där man kan parkera sin hyrbil för att fortsätta till centrum med spårvagn (snabbspårväg). Parkering är förbjuden vid röd- och vitrutiga och röd- och gulrutiga trottoarkanter. 

Hotell

Jerusalem har ett enormt logiutbud. I gamla stan hittar man främst små hotell och billiga pensionat. Många lyxhotell är koncentrerade till västra Jerusalem, även om där också finns enkla pensionat och bed & breakfasts.

Externa källor

För mer information om Jerusalem rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Israeli new shekel
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Arabic, Hebrew (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Cal Auto
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Israel
 3. Biluthyrning Jerusalem