Biluthyrning Zakynthos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zakynthos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zakynthos

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Zakynthos
 4. Biluthyrning Zakynthos
EasyTerra Biluthyrning Zakynthos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Zakynthos

Biluthyrning Zakynthos
Biluthyrning Zakynthos

Inledning

Zakynthos stad är huvudort på den grekiska ön Zakynthos i Joniska havet. Staden har en vacker gammal stadskärna med kyrkan Agios Dionysos som är värd att besöka samt intressanta museer, såsom det Bysantinska museet och Solomos museum. Det venetianska citadellet ligger högt uppe ovanför staden. 

Befolkning

Ön har över 40 000 invånare, av vilka nästan hälften bor i Zakynthos stad. 

Geografiskt läge

Zakynthos stad ligger på öns platta östkust. På Zakynthos östra och södra kuster finns det stränder; den norra och den västra kusten består av branta klippor som på vissa ställen reser sig lodrätt upp från vattnet. På grund av den rikliga nederbörden, speciellt under vintermånaderna, är Zakynthos en grön ö med frodig växtlighet. 

Ekonomi

Även om turismen utgör en viktig inkomstkälla för Zakynthos, spelar jordbruket fortfarande en framträdande roll i den lokala ekonomin. Ön producerar russin, oliver, vindruvor och citrusfrukter. Av en del av vindruvsskörden framställer man vin. Det finns också flera fiskehamnar längs kusten. 

Flygplatser

Zakynthos flygplats ligger fyra kilometer söder om huvudstaden, mellan turistorterna Laganas och Kalamaki. Zakynthos Dyonisios Solomos flygplats är lätt att nå med hyrbil. Från Zakynthos stad följer man motorvägen till Keriou. Avfarten mot flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det går bussar mellan de största städerna på ön, men de går inte så ofta. Lokalbefolkningen väljer därför vanligtvis taxi.

Trafik och parkering

En hyrbil är det bästa transportmedlet om man vill utforska Zakynthos. Man bör dock tänka på att vägarna utöver huvudvägarna oftast inte är stenbelagda. På asfalterade vägar måste man vara uppmärksam på hål i vägen. Man stöter också ofta på herdar med sina fårskockar. Skyltningen lämnar mycket att önska, en bra vägkarta är absolut nödvändigt. I allmänhet är det inga problem att hitta parkeringsplats. I Zakynthos stads centrum finns det några bevakade parkeringsplatser.  

Hotell

Zakynthos stad har ett bra hotellutbud, men man hittar de flesta turisthotellen och semesteranläggningarna i de populära badorterna, såsom Laganas, Kalamaki, Argassi och Agios Sostis. Under sommarmånaderna är det ganska mycket liv och rörelse på Zakynthos, medan många hotell stänger under vintermånaderna. Vi rekommenderar därför att boka logi på Zakynthos i förväg. 

Externa källor

För mer information om Zakynthos rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Zakynthos

EasyTerra Biluthyrning Zakynthos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Zakynthos, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.