• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Zakynthos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zakynthos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zakynthos

EasyTerra Biluthyrning Zakynthos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Zakynthos

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Zakynthos

Biluthyrningserbjudanden i Zakynthos

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Zakynthos.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Zakynthos

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Zakynthos med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Yours Carrental

  Inga omdömen
  Från SEK 157 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (50)
  Från SEK 217 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4885)
  Från SEK 248 / dag
 • Volta4u

  8.2 (26)
  Från SEK 226 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Från SEK 308 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 289 / dag
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Från SEK 232 / dag
 • Alamo

  7.7 (7906)
  Från SEK 231 / dag
 • Budget

  7.7 (8999)
  Från SEK 202 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5348)
  Från SEK 270 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (404)
  Från SEK 187 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Från SEK 140 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1707)
  Från SEK 286 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.3 (448)
  Från SEK 137 / dag
 • Abbycar

  7 (551)
  Från SEK 146 / dag
 • Goldcar

  6.9 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.5 (1708)
  Från SEK 157 / dag
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 159 / dag
 • addCarRental

  7.1 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2928)
  Från SEK 230 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Zakynthos?

Zakynthos – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Zakynthos), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Zakynthos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Zakynthos). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Zakynthos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Zakynthos), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Zakynthos), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Zakynthos) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Zakynthos) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Zakynthos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Zakynthos) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Zakynthos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Zakynthos) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zakynthos - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Zakynthos) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Zakynthos

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Zakynthos, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Zakynthos

EasyTerra Biluthyrning Zakynthos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Zakynthos

Inledning

Zakynthos stad är huvudort på den grekiska ön Zakynthos i Joniska havet. Staden har en vacker gammal stadskärna med kyrkan Agios Dionysos som är värd att besöka samt intressanta museer, såsom det Bysantinska museet och Solomos museum. Det venetianska citadellet ligger högt uppe ovanför staden. 

Befolkning

Ön har över 40 000 invånare, av vilka nästan hälften bor i Zakynthos stad. 

Geografiskt läge

Zakynthos stad ligger på öns platta östkust. På Zakynthos östra och södra kuster finns det stränder; den norra och den västra kusten består av branta klippor som på vissa ställen reser sig lodrätt upp från vattnet. På grund av den rikliga nederbörden, speciellt under vintermånaderna, är Zakynthos en grön ö med frodig växtlighet. 

Ekonomi

Även om turismen utgör en viktig inkomstkälla för Zakynthos, spelar jordbruket fortfarande en framträdande roll i den lokala ekonomin. Ön producerar russin, oliver, vindruvor och citrusfrukter. Av en del av vindruvsskörden framställer man vin. Det finns också flera fiskehamnar längs kusten. 

Flygplatser

Zakynthos flygplats ligger fyra kilometer söder om huvudstaden, mellan turistorterna Laganas och Kalamaki. Zakynthos Dyonisios Solomos flygplats är lätt att nå med hyrbil. Från Zakynthos stad följer man motorvägen till Keriou. Avfarten mot flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det går bussar mellan de största städerna på ön, men de går inte så ofta. Lokalbefolkningen väljer därför vanligtvis taxi.

Trafik och parkering

En hyrbil är det bästa transportmedlet om man vill utforska Zakynthos. Man bör dock tänka på att vägarna utöver huvudvägarna oftast inte är stenbelagda. På asfalterade vägar måste man vara uppmärksam på hål i vägen. Man stöter också ofta på herdar med sina fårskockar. Skyltningen lämnar mycket att önska, en bra vägkarta är absolut nödvändigt. I allmänhet är det inga problem att hitta parkeringsplats. I Zakynthos stads centrum finns det några bevakade parkeringsplatser.  

Hotell

Zakynthos stad har ett bra hotellutbud, men man hittar de flesta turisthotellen och semesteranläggningarna i de populära badorterna, såsom Laganas, Kalamaki, Argassi och Agios Sostis. Under sommarmånaderna är det ganska mycket liv och rörelse på Zakynthos, medan många hotell stänger under vintermånaderna. Vi rekommenderar därför att boka logi på Zakynthos i förväg. 

Externa källor

För mer information om Zakynthos rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Yours Carrental
 • Autounion Car Rental
 • Thrifty
 • Volta4u
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Payless Car Rental
 • Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • Drive On Holidays
 • Enterprise
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO
 • addCarRental
 • Keddy By Europcar
 • InterRent
 • Sixt
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Zakynthos