Biluthyrning Mykonos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mykonos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mykonos

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Mykonos
 4. Biluthyrning Mykonos
EasyTerra Biluthyrning Mykonos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Mykonos

Inledning

Mykonos stad, också kallad Chora, är den grekiska ön Mykonos huvudstad. Det är en pittoresk stad med ett virrvarr av smala gator och små torg i centrum, vid hamnen i en vacker bukt. Mykonos är känt för sitt sprudlande nattliv under sommarmånaderna. 

Befolkning

Färre än 10 000 personer bor på hela ön, av vilka nästan hälften i huvudstaden. 

Geografiskt läge

Mykonos stad ligger på den västra sidan av ön i Egeiska havet. Mykonos ligger 15 mil på en rak linje från den grekiska huvudstaden Aten.

Ekonomi

Mykonos är helt och hållet beroende av turismen. Ön besöks huvudsakligen av välbärgade européer som inte bara anländer till ön med flyg utan också med båt. Att många besökare har en tjock plånbok kan man se på lyxyachterna i hamnen i Mykonos stad. 

Flygplatser

Mykonos flygplats ligger fyra kilometer sydost om stadens centrum. Det går direktflyg till andra öar i Egeiska havet och till Aten. Under sommarmånaderna är det mycket trafik på flygplatsen på grund av de många charterflygen som landar och startar. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum tar man huvudgatan mot sydost. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det finns inga allmänna transportmedel i Mykonos stad men det går bussar till andra delar av ön. Från den södra busstationen Fabrica finns det bussförbindelser med Platys Gialos, Paraga, Paradise, Ornos och Agios Ioannis. Från den norra busstationen Remezzo, nära den gamla hamnen går det bussar till Ano Mera, Elia och Kalafatis. Det går också nattbussar mellan Mykonos stad och Platys Gialos.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att upptäcka Mykonos, särskilt om man vill besöka de lugnare och mer avlägsna stränderna på norra sidan av ön. I allmänhet är vägarna bra. Man bör dock se upp för folk och boskap på vägarna.

Hotell

Mykonos är ett populärt semestermål så det finns ingen brist på logi: lyxhotell men också enkla pensionat och lägenheter.  Många hyr också ut rum. Priserna för logi på Mykonos är dock högre än på de flesta andra grekiska öarna. Under sommarmånaderna är det oerhört mycket liv och rörelse på Mykonos. Vi rekommenderar att man bokar sitt hotellrum i god tid på sommaren.  

Externa källor

För mer information om Mykonos rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Mykonos

EasyTerra Biluthyrning Mykonos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Mykonos, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.