• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Mykonos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mykonos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mykonos

EasyTerra Biluthyrning Mykonos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Mykonos

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Mykonos

Biluthyrningserbjudanden i Mykonos

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mykonos.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Mykonos

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Mykonos med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Från SEK 128 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (8902)
  Från SEK 249 / dag
 • Alamo

  8.2 (7814)
  Från SEK 204 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4772)
  Från SEK 234 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 269 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1691)
  Från SEK 253 / dag
 • Hertz

  7.9 (6083)
  Från SEK 293 / dag
 • Europcar

  7.8 (7217)
  Från SEK 162 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2943)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5285)
  Från SEK 294 / dag
 • Volta4u

  7.6 (23)
  Från SEK 125 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Från SEK 115 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.5 (394)
  Från SEK 240 / dag
 • Abbycar

  7.5 (539)
  Från SEK 1 593 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1076)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.2 (447)
  Från SEK 151 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Mykonos?

Mykonos – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mykonos), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mykonos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mykonos). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mykonos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mykonos), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mykonos), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mykonos) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mykonos) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Mykonos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mykonos) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mykonos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mykonos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mykonos - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Mykonos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Mykonos

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Mykonos, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Mykonos

EasyTerra Biluthyrning Mykonos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Old Port of Mykonos

Platsinformation för Mykonos

Inledning

Mykonos stad, också kallad Chora, är den grekiska ön Mykonos huvudstad. Det är en pittoresk stad med ett virrvarr av smala gator och små torg i centrum, vid hamnen i en vacker bukt. Mykonos är känt för sitt sprudlande nattliv under sommarmånaderna. 

Befolkning

Färre än 10 000 personer bor på hela ön, av vilka nästan hälften i huvudstaden. 

Geografiskt läge

Mykonos stad ligger på den västra sidan av ön i Egeiska havet. Mykonos ligger 15 mil på en rak linje från den grekiska huvudstaden Aten.

Ekonomi

Mykonos är helt och hållet beroende av turismen. Ön besöks huvudsakligen av välbärgade européer som inte bara anländer till ön med flyg utan också med båt. Att många besökare har en tjock plånbok kan man se på lyxyachterna i hamnen i Mykonos stad. 

Flygplatser

Mykonos flygplats ligger fyra kilometer sydost om stadens centrum. Det går direktflyg till andra öar i Egeiska havet och till Aten. Under sommarmånaderna är det mycket trafik på flygplatsen på grund av de många charterflygen som landar och startar. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum tar man huvudgatan mot sydost. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det finns inga allmänna transportmedel i Mykonos stad men det går bussar till andra delar av ön. Från den södra busstationen Fabrica finns det bussförbindelser med Platys Gialos, Paraga, Paradise, Ornos och Agios Ioannis. Från den norra busstationen Remezzo, nära den gamla hamnen går det bussar till Ano Mera, Elia och Kalafatis. Det går också nattbussar mellan Mykonos stad och Platys Gialos.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att upptäcka Mykonos, särskilt om man vill besöka de lugnare och mer avlägsna stränderna på norra sidan av ön. I allmänhet är vägarna bra. Man bör dock se upp för folk och boskap på vägarna.

Hotell

Mykonos är ett populärt semestermål så det finns ingen brist på logi: lyxhotell men också enkla pensionat och lägenheter.  Många hyr också ut rum. Priserna för logi på Mykonos är dock högre än på de flesta andra grekiska öarna. Under sommarmånaderna är det oerhört mycket liv och rörelse på Mykonos. Vi rekommenderar att man bokar sitt hotellrum i god tid på sommaren.  

Externa källor

För mer information om Mykonos rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Budget
 • Alamo
 • Thrifty
 • Sixt
 • Enterprise
 • Hertz
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Volta4u
 • Yours Carrental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Carwiz rent a car
 • Abbycar
 • Drive On Holidays
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Mykonos