Biluthyrning Ajaccio Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ajaccio Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ajaccio Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Korsika
 4. Biluthyrning Ajaccio
 5. Ajaccio Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Ajaccio Airport

Ajaccio flygplats i ett nötskal

Ajaccio är huvudstaden på Korsika och den ligger på den västra kusten av ön i Corse-du-Sud. Flygplatsen Campo dell'Oro är belägen fem kilometer öster om staden, på andra sidan av bukten. Flygplatsen tar emot cirka en miljon passagerare om året.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men det finns en flygbuss till stationen i Ajaccio. Det finns också reguljära bussar till stadens centrum, vilka tar ungefär 20 minuter. Med bil är restiden till centrum 10 minuter.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men Ajaccio ligger nära och där finns det gott om hotell. Det finns ett begränsat antal affärer och restauranger. Det finns heller inga faciliteter för affärsresande på flygplatsen. Inte heller finns där någon bank men det finns bankomater. Det finns trådlös internet till förfogande och flygplatsen är tämligen handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Ajaccio flygplats med förkortningarna AJA (IATA flygplatskod) och LFKJ (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Ajaccio Flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • ADA
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car

Andra biluthyrningsplatser i Ajaccio

Utöver Ajaccio Airport i Ajaccio jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Ajaccio: