• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Paphos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paphos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paphos

EasyTerra Biluthyrning Paphos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Paphos

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Paphos

Biluthyrningserbjudanden i Paphos

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Paphos.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Paphos

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Paphos med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (50)
  Från SEK 245 / dag
 • Alamo

  8.3 (7906)
  Från SEK 244 / dag
 • Get Your Car

  8.1 (188)
  Från SEK 163 / dag
 • Europcar

  8 (7319)
  Från SEK 249 / dag
 • Sixt

  7.9 (2928)
  Från SEK 266 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 278 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 298 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 277 / dag
 • Budget

  7.8 (8999)
  Från SEK 246 / dag
 • Avis

  7.7 (5348)
  Från SEK 320 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 276 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Från SEK 208 / dag
 • Cyprus Airport Car

  7.4 (142)
  Från SEK 245 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1708)
  Från SEK 225 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • My Car

  Inga omdömen
  Från SEK 274 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Från SEK 281 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Paphos?

Paphos – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Paphos), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Paphos) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Paphos). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Paphos) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Paphos), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Paphos), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Paphos) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Paphos) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Paphos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Paphos) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Paphos) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Paphos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Paphos) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paphos - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Paphos) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Paphos

Om du letar efter en hyrbil i Cypern, men i en annan stad än Paphos, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Cypern-sidan, där du kan välja i vilken stad i Cypern du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Paphos

EasyTerra Biluthyrning Paphos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

43 Morphou Street
58 Tombs Of The King Avenue

Platsinformation för Paphos

Inledning

Paphos är berömd för att vara den grekiska gudinnan Afrodites födelseplats. Dagens moderna Paphos består av två delar: den övre delen som är belägen på en kulle och är stadens kommersiella centum och den lägre delen där de stora arkeologiska sevärdheterna är belägna, liksom de flesta hotell och restauranger. Kustremsan har genomgått en betydlig utveckling under de senaste åren: på det här området finns de flesta restauranger och caféer koncentrerade. Särskilt på kvällarna kommer många människor till strandpromenaden. 

Befolkning

Paphos har över 50 000 invånare. Särskilt under de senaste åren har staden utvecklats till ett turistcenter och under sommarmånaderna är det många fler människor som vandrar runt i staden än den officiella befolkningen.

Geografiskt läge

Paphos ligger på den sydvästra kusten av Cypern, en ö i östra delen av Medelhavet. Norr om staden ligger bergen Troodos, där man kan gå på vackra naturvandringar. Paphos är belägen nästan 7 mil väster om Limassol

Ekonomi

Tidigare var fiske den viktigaste inkomstkällan för Paphos invånare. Även om många människor fortfarande lever på fiske så är turismen idag den lokala ekonomins pelare. Detta är inte överraskande eftersom staden svämmar över av historiska sevärdheter och är belägen i en vacker omgivning, där man inte bara kan njuta av vita stränder, utan även av bergen Troodos flora och fauna.

Flygplatser

En mil sydost om staden ligger Paphos internationella flygplats. Snart kommer en ny fyrfilig motorväg att invigas. Den kommer att ansluta flygplatsen till Paphos. Då kommer man att kunna ta sig till och från flygplatsen med hyrbil på kort tid. Det finns ett desperat behov av att bygga denna nya motorväg eftersom den vanliga förbindelsen (huvudväg B6 och den mindre viktiga E603) ofta är livligt trafikerade.

Kollektivtrafik

Det finns endast offentlig bussförbindelse i Paphos. Man behöver dock vara tålmodig när man ska använda den, eftersom bussarna inte alltid går enligt tidtabellen. Det finns både stadsbussar och regionala bussar till byarna i området. 

Trafik och parkering

Om man vill besöka platser utanför Paphos, så är en hyrbil oumbärlig. Att köra runt på Cypern är enkelt, det är endast i Paphos centrum som trafiken är livlig. Gatorna är för smala för den växande trafiken.

Paphos är anslutet till Limassol via motorväg A6 och man genomför arbete längs motorväg A7 för att ansluta staden till Polis.

Hotell

Precis som vi har angett ovan så har Paphos utvecklats till Cyperns viktigaste turistdestination under de allra senaste åren. Därför finns det ingen brist på logi: från lyxiga strandhotell och anläggningar, till stugor och enkla gästhus. Vi rekommenderar att man bokar rum i god tid innan resan, särskilt under högsäsongen (sommar). 

Externa källor

För mer information om Paphos, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  65 km/h
 • Språk
  Turkish, Armenian, Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Get Your Car
 • Europcar
 • Sixt
 • Flizzr
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Cyprus Airport Car
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • My Car
 • SurPrice car rentals
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Goldcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Cypern
 3. Biluthyrning Paphos