Biluthyrning Santiago

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santiago på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santiago

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Chile
 3. Biluthyrning Santiago
EasyTerra Biluthyrning Santiago är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Santiago

Biluthyrning Santiago
Biluthyrning Santiago

Inledning

Santiago de Chile är huvudstad i Chile. Det är landets politiska, ekonomiska och sociala centrum med ett stort utbud av museer, evenemang, teatrar och restauranger. På grund av det centrala läget är det en bra utgångspunkt för att besöka andra delar av Chile. 

Befolkning

Omkring 5,5 miljoner personer bor i hela storstadsområdet bestående av den chilenska huvudstaden och dess omgivningar. 

Geografiskt läge

Santiago är centralt beläget i Chile i en vidsträckt och bördig dal. Öster om dalen ligger Anderna, västerut ligger de chilenska kustbergen. Öster om staden, vid gränsen till Argentina, ligger vulkanen Tupungato (6 570 m). 

Ekonomi

Den chilenska ekonomin har växt stadigt under de senaste åren och detta har gjort Santiago till en av de modernaste städerna i Latinamerika. Många multinationella företag har sina regionala huvudkontor i staden och Santiago är också ett viktigt finanscentrum. Eftersom Santiago är huvudstad står regeringen också för många arbetstillfällen.  

Flygplatser

Santiago de Chiles flygplats ligger precis nordväst om staden. Merino Benítez internationella flygplats är lätt att nå med hyrbil via en av stadens motorvägar (Costanera Norte eller Vespucio Norte). Utanför rusningstid tar det inte mer än femton minuter att åka från centrum till flygplatsen. 

Kollektivtrafik

Santiago har ett ultramodernt kollektivtrafiksystem. Först och främst har staden ett effektivt tunnelbanenät som byggs ut kontinuerligt. För närvarande finns det fem linjer, med vilka man snabbt kan ta sig till de flesta stadsdelarna i den chilenska huvudstaden. Tunnelbanetågen slutar att gå klockan 23.00 men då tar bussarna (ovan jord) över längs samma körvägar. Stadsbussarna är också extremt moderna och effektiva. För all kollektivtrafik måste man ha ett så kallat Bip!-kort. Man kan köpa det på många olika platser. 

Trafik och parkering

Även om Santiago är en livligt trafikerad affärs- och turiststad, är det inga problem att hitta vägen i hyrbil. Vägarna är utmärkta och vägskyltningen är bra. Runt om centrum finns det en ringled och en del av huvudvägarna genom centrum går under jord, under floden Mapocho. 

Att hitta en ledig parkeringsplats på gatan kan vara ett problem men lyckligtvis finns det många parkeringshus i och runt om stadens centrum där man tryggt kan parkera sin bil. 

Hotell

Den chilenska huvudstaden har ett oerhört stort logiutbud. Lågpriskategorihotell finns det gott om, men även mellanklasshotell och mer påkostade boenden finns också till hands. Santiago är dock en stad som lockar många affärsresenärer och allt fler turister. Vi rekommenderar därför att boka boende i Santiago i god tid. 

Externa källor

För mer information om Santiago rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Econorent
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Localiza Car Rentals
 • O'Clock Rent a Car
 • SIXT Rent a Car

Biluthyrningsplatser i Santiago

EasyTerra Biluthyrning Santiago jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Chile, men i en annan stad än Santiago, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Chile-sidan, där du kan välja i vilken stad i Chile du vill hyra en bil.