• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Santiago

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santiago på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santiago

EasyTerra Biluthyrning Santiago är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Santiago

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Santiago.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Santiago

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Santiago med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Econorent

  8.4 (10)
  Från SEK 377 / dag
 • Hertz

  8.2 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (5354)
  Från SEK 340 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7334)
  Från SEK 317 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.4 (9008)
  Från SEK 331 / dag
 • United rent a car

  5.1 (14)
  Från SEK 297 / dag
 • Euro Rent a Car

  Inga omdömen
  Från SEK 350 / dag
 • Alamo

  7.4 (7915)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • First Car

  8 (561)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Santiago?

Santiago – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Santiago), är April den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Santiago) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Santiago). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Santiago) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Santiago), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Santiago), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Santiago) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Santiago) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Santiago) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Santiago) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Santiago) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santiago – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Santiago) är December den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Santiago

Om du letar efter en hyrbil i Chile, men i en annan stad än Santiago, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Chile-sidan, där du kan välja i vilken stad i Chile du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Santiago

EasyTerra Biluthyrning Santiago jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

San Pablo 9900

Platsinformation för Santiago

Inledning

Santiago de Chile är huvudstad i Chile. Det är landets politiska, ekonomiska och sociala centrum med ett stort utbud av museer, evenemang, teatrar och restauranger. På grund av det centrala läget är det en bra utgångspunkt för att besöka andra delar av Chile. 

Befolkning

Omkring 5,5 miljoner personer bor i hela storstadsområdet bestående av den chilenska huvudstaden och dess omgivningar. 

Geografiskt läge

Santiago är centralt beläget i Chile i en vidsträckt och bördig dal. Öster om dalen ligger Anderna, västerut ligger de chilenska kustbergen. Öster om staden, vid gränsen till Argentina, ligger vulkanen Tupungato (6 570 m). 

Ekonomi

Den chilenska ekonomin har växt stadigt under de senaste åren och detta har gjort Santiago till en av de modernaste städerna i Latinamerika. Många multinationella företag har sina regionala huvudkontor i staden och Santiago är också ett viktigt finanscentrum. Eftersom Santiago är huvudstad står regeringen också för många arbetstillfällen.  

Flygplatser

Santiago de Chiles flygplats ligger precis nordväst om staden. Merino Benítez internationella flygplats är lätt att nå med hyrbil via en av stadens motorvägar (Costanera Norte eller Vespucio Norte). Utanför rusningstid tar det inte mer än femton minuter att åka från centrum till flygplatsen. 

Kollektivtrafik

Santiago har ett ultramodernt kollektivtrafiksystem. Först och främst har staden ett effektivt tunnelbanenät som byggs ut kontinuerligt. För närvarande finns det fem linjer, med vilka man snabbt kan ta sig till de flesta stadsdelarna i den chilenska huvudstaden. Tunnelbanetågen slutar att gå klockan 23.00 men då tar bussarna (ovan jord) över längs samma körvägar. Stadsbussarna är också extremt moderna och effektiva. För all kollektivtrafik måste man ha ett så kallat Bip!-kort. Man kan köpa det på många olika platser. 

Trafik och parkering

Även om Santiago är en livligt trafikerad affärs- och turiststad, är det inga problem att hitta vägen i hyrbil. Vägarna är utmärkta och vägskyltningen är bra. Runt om centrum finns det en ringled och en del av huvudvägarna genom centrum går under jord, under floden Mapocho. 

Att hitta en ledig parkeringsplats på gatan kan vara ett problem men lyckligtvis finns det många parkeringshus i och runt om stadens centrum där man tryggt kan parkera sin bil. 

Hotell

Den chilenska huvudstaden har ett oerhört stort logiutbud. Lågpriskategorihotell finns det gott om, men även mellanklasshotell och mer påkostade boenden finns också till hands. Santiago är dock en stad som lockar många affärsresenärer och allt fler turister. Vi rekommenderar därför att boka boende i Santiago i god tid. 

Externa källor

För mer information om Santiago rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Chilean peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Econorent
 • Hertz
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • United rent a car
 • Euro Rent a Car
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • First Car
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Chile
 3. Biluthyrning Santiago