• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Recife

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Recife på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Recife

EasyTerra Biluthyrning Recife är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Recife

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Recife.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Lyx
SUV

Biluthyrare i Recife

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Recife med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.3 (6097)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.1 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Localiza Car Rentals

  8 (31)
  Från SEK 202 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8922)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Movida

  7.7 (7)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Foco

  7.3 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.1 (7824)
  Från SEK 328 / dag
 • Unidas

  5.2 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Recife?

Recife – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Recife), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Recife) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Recife). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Recife) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Recife), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Recife), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Recife) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Recife) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Recife) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Recife) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Recife – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Recife) är November den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Recife

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Recife, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Recife

EasyTerra Biluthyrning Recife jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Recife

Inledning

Recife är huvudstad i den brasilianska staten Pernambuco. Staden har ett magnifikt historiskt centrum, vilket fortfarande uppvisar tydliga spår efter de olika koloniala förtryckarna: man ser byggnader i portugisisk, holländsk, fransk och brittisk stil. 

Befolkning

Mer än en och en halv miljon invånare bor i själva staden, men hela Recifes tätortsområde med omgivningar har mer än fyra miljoner invånare. 

Geografiskt läge

Recife ligger i nordöstra Brasilien där floderna Beberibe och Capibaribe mynnar ut i Atlanten. Utanför kusten ligger magnifika korallrev efter vilka staden har sitt namn ('recife' är portugisiska för 'rev'). På grund av sitt läge nära ekvatorn är det varmt året runt. Det blir nästan aldrig tryckande varmt i Recife, tack vare den svalkande havsvinden. 

Ekonomi

Stadens hamn byggdes för att frakta sockerrör till Europa. Sockerrör spelar fortfarande en betydande roll i den lokala ekonomin, men numera förädlar brasilianarna sockerrören själva (man utvinner socker och det alternativa bränslet etanol). Det finns också en hel del elektroteknisk industri och Recife hyser många företag som producerar livsmedel. 

Turismen blir allt viktigare: staden är omgiven av magnifika, vidsträckta sandstränder som anses vara de bästa i Brasilien. 

Flygplatser

Stadens flygplats ligger fyra kilometer söder om Recife. Guararapes internationella flygplats (som också kallas Gilberto Freyre internationella flygplats) är lätt att nå med hyrbil. Från de södra förorterna leder Avenida Mal. Mascarenhas de Morais direkt till flygplatsen. Terminalen kan också nås via den västra ringleden Avenida Recife. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Recife har ett bra och effektivt bussnät. Man kan ta sig till vilket resmål som helst i och runt om staden. Detta gäller inte tunnelbanan, vilken endast täcker delar av staden. En tunnelbanelinje går från stadens centrum till busstationen TIP, och en annan linje förbinder flygplatsen med Recifes centrum. 

Trafik och parkering

Recife är en livligt trafikerad stad där det kan vara svårt att hitta med hyrbil. Att hitta parkeringsplats i centrum är ofta inte heller lätt. Det är bäst att parkera sin hyrbil i ett av parkeringshusen. En hyrbil är ett idealiskt färdmedel för att besöka stränderna norr och söder om Recife. 

Hotell

Recife har ett bra logiutbud men de flesta turisthotellen ligger längs den populära stranden Boa Viagem, en mil söder om stadens centrum. I kvarteret Boa Vista, nära tågstationen, finns mellanklass- och lågprishotellen koncentrerade. Eftersom Recife lockar många affärsresenärer och ett växande antal turister, rekommenderar vi att boka boende i god tid. 

Externa källor

För mer information om Recife rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Enterprise
 • Localiza Car Rentals
 • National Car Rental
 • Budget
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • Unidas
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Recife