• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Brussels Järnvägsstation Gare Midi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brussels Järnvägsstation Gare Midi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brussels Järnvägsstation Gare Midi

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Brussels Järnvägsstation Gare Midi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Brussels Järnvägsstation Gare Midi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Brussels Järnvägsstation Gare Midi

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Brussels Järnvägsstation Gare Midi. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.5 (2992)
  Från SEK 269 / dag
 • Hertz

  7.8 (6162)
  Från SEK 300 / dag
 • Avis

  7.8 (5349)
  Från SEK 392 / dag
 • Budget

  7.8 (9001)
  Från SEK 382 / dag
 • Sixt

  7.8 (2930)
  Från SEK 343 / dag
 • Europcar

  7.4 (7319)
  Från SEK 345 / dag
 • InterRent

  7.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.6 (4888)
  Från SEK 268 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Brussels Järnvägsstation Gare Midi genomsnittligt dagligt pris per månad

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Brussels Järnvägsstation Gare Midi), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är December den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brussels Järnvägsstation Gare Midi - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Brussels Järnvägsstation Gare Midi) är December den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Brussels Järnvägsstation Gare Midi

Andra uthyrningsställen i Bryssel

Utöver Brussels Järnvägsstation Gare Midi i Bryssel jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bryssel:

Platsinformation för Brussels Järnvägsstation Gare Midi

Allmän information

Bryssel Gare du Midi eller Bryssels-Syd är Bryssels andra största station. Precis som namnet får en att misstänka så är den belägen i den södra delen av den belgiska staden. Bryssel-Syd är en viktig station, där många inrikes- och utrikeståg stannar. När man reser från Nederländerna kan man byta här till Eurostar-tåget till London och till den direkta TGV-anslutningen till södra Frankrike.

Transportmedel

Om man föredrar att stanna i Bryssel så finns det många alternativ om man vill ta sig vidare från Bryssel Gare du Midi. På den norra sidan av stationen hittar man tunnelbanan. Från och till Bryssel-Syd går tunnelbanelinjerna 2 och 6. (pre-metro) De underjordiska spårvagnslinjerna (pre-metro) 3, 4 och 51 stannar också vid denna tunnelbanestation. Andra spårvagnslinjer och MIVB-bussar stannar på den så kallade 'täckta gatan'. Om man föredrar att köra och hyra en bil så finns det flera biluthyrningsbolag på stationen, så man kan hämta sin bil direkt när man kommer till Bryssel-Syd. Avis, Europcar, Hertz och Sixt finns här. Man hittar biluthyrningsföretagen på Place Victor Horta. Om man föredrar att hyra cykel så hyr Blue Bike ut cyklar på stationen för € 3 per dag.

Service

Precis som på alla stora stationen finns det en informationsdisk i centralhallen. Stationen har även en wi-fi zon. Dessutom finns det bankomater och växelkontor. bryssel-Syd har även ett apotek. 

Restauranger

Bryssel Gare du Midi har ett stort utbud av ställen där man kan få något att äta. Om man vill ha något snabbt så kan man gå till Subway eller Quick och de som älskar glass kan besöka Häagen Dazs glasskiosk. Detta är bara ett litet urval av det stora antalet restauranger.  

Affärer

Om man vill shoppa medan man väntar så har stationen många affärer. Det finns även en juvelerarbutik. men det finns även en Yves Rocher- och en Espritbutik för att nämna några. Om man bara snabbt vill köpa en tidning så kan man gå till eb Relay-kiosk. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Sixt
 • Europcar
 • InterRent
 • Thrifty
 • Your Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Bryssel
 4. Brussels Järnvägsstation Gare Midi