Biluthyrning Hobart

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hobart på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hobart

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Hobart
EasyTerra Biluthyrning Hobart är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Hobart

Biluthyrning Hobart
Biluthyrning Hobart

Inledning

Hobart är en hamnstad på den australiensiska ön Tasmanien; det är också öns huvudort. Besökare lockas huvudsakligen av Hobarts vackra historiska centrum. Staden är en utgångspunkt för att utforska den vackra naturen i sydöstra Tasmanien. 

Befolkning

Hobart har omkring 250 000 invånare.

Geografiskt läge

Hobart ligger på den sydöstra kusten på Tasmanien, en stor ö nära Australiens sydvästra kust. Stadens centrum ligger på den västra stranden till floden Derwents breda mynning. Väster om Hobart ligger Mount Wellington, ett imponerande berg som är 1 271 meter högt.

Ekonomi

Hobart är en livlig hamnstad. Härifrån utgår bland annat franska och australiensiska expeditioner till Antarktis. Under sommarmånaderna lägger många kryssningsfartyg till här. Skeppsbyggeri är sammankopplat till hamnen; höghastighetskatamaraner byggs till exempel i Hobart. Det finns också flera bryggerier, ett zinksmältverk och en stor filial till Cadburys chokladfabrik. Det finns några vingårdar i Hobarts omgivningar.

Flygplatser

Stadens flygplats, Hobart internationella flygplats, ligger nära Cambridge, omkring 1,5 mil öster om centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via Tasman Highway (motorväg A3).

Kollektivtrafik

Den centrala busstationen ligger mitt emot stadens postkontor. Hobart har en effektiv kollektivtrafik, som i huvudsak drivs av Metro Tasmania som också har anslutningar till andra platser på ön. Några privata bussbolag är också verksamma på Tasmanien. 

Trafik och parkering

Det är lätt att hitta i Hobart med hyrbil. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan, men det finns också några parkeringshus där man kan parkera sin bil. Precis utanför centrum kan man parkera gratis under helgen. 

Hotell

Hobart har ett enormt logiutbud, från billiga boenden för backpackers till lyxhotell. Det finns också många lägenheter till uthyrning. Om man har tillgång till hyrbil kan det vara ett roligt alternativ att bo på lantgård i stadens omgivningar. Man bör komma ihåg att det är mycket rörelse på Tasmanien under jul och påsk då många australiensare kommer hit på en kort semester. 

Externa källor

För mer information om Hobart rekommenderar vi Google och följade källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Bargain Car Rentals
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • East Coast Car Rentals
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Mighty Cars & Campers
 • Red Spot Car Rental
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Hobart

EasyTerra Biluthyrning Hobart jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Hobart, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Australien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Australien du vill hyra en bil.