Biluthyrning Buenos Aires Ezeiza Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Buenos Aires Ezeiza Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Buenos Aires Ezeiza Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Argentina
 3. Biluthyrning Buenos Aires
 4. Buenos Aires Ezeiza Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Buenos Aires Ezeiza Airport

Buenos Aires Ezeiza flygplats i ett nötskal

Buenos Aires har två internationella flygplatser: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini internationella flygplats och Jorge Newbery flygplats. Ezeiza flygplats är den ojämförligt viktigaste flygplatsen i Argentinas huvudstad.

Flygplatsen ligger 3,5 mil sydväst om Buenos Aires centrum. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men det finns en tågstation i Ezeiza som man lätt tar sig till med buss. Flygplatsen är lätt att nå med bil och buss: en avgiftsbelagd väg, Autopista Riccheri, löper mellan flygplatsen och den argentinska huvudstaden. 

Flygplatsen har ett ansenligt antal butiker, men antalet mat- och dryckställen är en besvikelse. Det finns flera VIP-lounger som har små mötesrum. För mer omfattande businesstjänster, däribland hyra av mötes- och konferensrum, är det bättre att vända sig till affärshotellen i Buenos Aires. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns i alla terminalerna och man kan hyra mobiltelefoner. Andra faciliteter på Buenos Aires Ezeiza flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Buenos Aires Ezeiza flygplats med förkortningarna EZE (IATA flygplatskod) och SAEZ (ICAO flygplatskod).

Länk till Buenos Aires Ezeiza flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Localiza Car Rentals
 • Rent a car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Buenos Aires

Utöver Buenos Aires Ezeiza Airport i Buenos Aires jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Buenos Aires: