Biluthyrning Buenos Aires Ezeiza Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Buenos Aires Ezeiza Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Buenos Aires Ezeiza Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Buenos Aires Ezeiza Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Argentina
  3. Biluthyrning Buenos Aires
  4. Buenos Aires Ezeiza Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Buenos Aires Ezeiza Airport

Buenos Aires Ezeiza flygplats i ett nötskal

Buenos Aires har två internationella flygplatser: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini internationella flygplats och Jorge Newbery flygplats. Ezeiza flygplats är den ojämförligt viktigaste flygplatsen i Argentinas huvudstad.

Flygplatsen ligger 3,5 mil sydväst om Buenos Aires centrum. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men det finns en tågstation i Ezeiza som man lätt tar sig till med buss. Flygplatsen är lätt att nå med bil och buss: en avgiftsbelagd väg, Autopista Riccheri, löper mellan flygplatsen och den argentinska huvudstaden. 

Flygplatsen har ett ansenligt antal butiker, men antalet mat- och dryckställen är en besvikelse. Det finns flera VIP-lounger som har små mötesrum. För mer omfattande businesstjänster, däribland hyra av mötes- och konferensrum, är det bättre att vända sig till affärshotellen i Buenos Aires. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns i alla terminalerna och man kan hyra mobiltelefoner. Andra faciliteter på Buenos Aires Ezeiza flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Buenos Aires Ezeiza flygplats med förkortningarna EZE (IATA flygplatskod) och SAEZ (ICAO flygplatskod).

Länk till Buenos Aires Ezeiza flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Buenos Aires

Utöver Buenos Aires Ezeiza Airport i Buenos Aires jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Buenos Aires: