• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Buenos Aires Ezeiza Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Buenos Aires Ezeiza Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Buenos Aires Ezeiza Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Buenos Aires Ezeiza Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Buenos Aires Ezeiza Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Hyrbilsalternativ i Buenos Aires Ezeiza Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Buenos Aires Ezeiza Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Localiza Car Rentals

  8.1 (31)
  Från SEK 944 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Från SEK 665 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Från SEK 625 / dag
 • Alamo

  7.6 (7920)
  Från SEK 909 / dag
 • Avis

  7.5 (5359)
  Från SEK 883 / dag
 • Budget

  7.4 (9014)
  Från SEK 840 / dag
 • Europcar

  7.1 (7341)
  Från SEK 557 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3864)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Från SEK 1 039 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Från SEK 1 145 / dag
 • Enterprise

  8 (1712)
  Från SEK 1 027 / dag
 • addCarRental

  6.7 (96)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Buenos Aires Ezeiza Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Buenos Aires Ezeiza Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Buenos Aires Ezeiza Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Buenos Aires Ezeiza Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Buenos Aires Ezeiza Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Buenos Aires Ezeiza Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Buenos Aires Ezeiza Airport), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Buenos Aires Ezeiza Airport), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Buenos Aires Ezeiza Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Buenos Aires Ezeiza Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Buenos Aires Ezeiza Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Buenos Aires Ezeiza Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Buenos Aires Ezeiza Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Buenos Aires Ezeiza Airport

Andra uthyrningsställen i Buenos Aires

Utöver Buenos Aires Ezeiza Airport i Buenos Aires jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Buenos Aires:

Platsinformation för Buenos Aires Ezeiza Airport

Buenos Aires Ezeiza flygplats i ett nötskal

Buenos Aires har två internationella flygplatser: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini internationella flygplats och Jorge Newbery flygplats. Ezeiza flygplats är den ojämförligt viktigaste flygplatsen i Argentinas huvudstad.

Flygplatsen ligger 3,5 mil sydväst om Buenos Aires centrum. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men det finns en tågstation i Ezeiza som man lätt tar sig till med buss. Flygplatsen är lätt att nå med bil och buss: en avgiftsbelagd väg, Autopista Riccheri, löper mellan flygplatsen och den argentinska huvudstaden. 

Flygplatsen har ett ansenligt antal butiker, men antalet mat- och dryckställen är en besvikelse. Det finns flera VIP-lounger som har små mötesrum. För mer omfattande businesstjänster, däribland hyra av mötes- och konferensrum, är det bättre att vända sig till affärshotellen i Buenos Aires. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns i alla terminalerna och man kan hyra mobiltelefoner. Andra faciliteter på Buenos Aires Ezeiza flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Buenos Aires Ezeiza flygplats med förkortningarna EZE (IATA flygplatskod) och SAEZ (ICAO flygplatskod).

Länk till Buenos Aires Ezeiza flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Argentine peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Enterprise
 • addCarRental
 • Travel Car