• Kundbetyg
 • 8.3 / 10 Antal recensioner: 387
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Portland OR

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Portland OR på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 24000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Portland OR

EasyTerra Biluthyrning Portland OR är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Portland OR

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Portland OR.
 • Till exempel: Dodge Grand Caravan
  Mini-klass
  Till exempel: Dodge Grand Caravan
 • Populär kategori
  Till exempel: Mitsubishi Mirage
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Mitsubishi Mirage
 • Till exempel: Nissan Versa
  Kompakt-klass
  Till exempel: Nissan Versa
 • Till exempel: Toyota Corolla
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Toyota Corolla
 • Till exempel: Hyundai Santa Fe
  Standard-klass
  Till exempel: Hyundai Santa Fe
 • Till exempel: Ford Fusion US Model
  Full-size-klass
  Till exempel: Ford Fusion US Model
 • Till exempel: Ford F150
  Lyx-klass
  Till exempel: Ford F150
 • Till exempel: Hyundai Santa Fe
  SUV-klass
  Till exempel: Hyundai Santa Fe

Biluthyrare i Portland OR

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Portland OR med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.
 • Enterprise
  8.9 (1482)
  Från / dag
 • National Car Rental
  8.6 (321)
  Från / dag
 • Alamo Rent a Car
  8.3 (7079)
  Från / dag
 • Avis
  8 (4675)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Portland OR??

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Portland OR

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Portland OR, vänligen klicka dig fram till Bilhyra USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Portland OR

EasyTerra Biluthyrning Portland OR jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Portland OR

Inledning

Den amerikanska staden Portland har många ansikten. Stadens äldsta del är nöjesområdet där man också hittar Chinatown, även om det kinesiska distriktet inte är så trevligt som till exempel det som ligger i San Francisco. Stadens affärsdistrikt är beläget i Downtown, som domineras av moderna byggnader men det har också en vacker park vid floden (Tom McCall Waterfront Park). Här ligger också de flesta museer. Och slutligen så finns Pearl District, som en gång i tiden var ett industriområde, men som idag är ett trendigt område med konstgallerier, barer, caféer och restauranger.

Befolkning

Staden har ungefär 580 000 invånare, men omkring 2,2 miljoner människor bor i hela Portlands storstadsområde och dess omgivningar.

Geografiskt läge

Portland är belägen i delstaten Oregon, i nordvästra USA. Staden ligger vid floden Willamette, precis söder om den plats där den mynnar ut i Columbiafloden, över 12 mil från kusten. Öster om Portland ligger det 3426 meter höga berget Mount Hood som är synligt från staden.

Ekonomi

Portlands främsta arbetsgivare är tillverkaren av datordelar Intel, känd för sin logotyp på många PC: Intel Inside. Många andra teknologiska företag har också sin bas här vilket har lett till Portlands smeknamn 'Silicon Forest' (Silikonskogen), som syftar på de gröna omgivningarna och det välkända 'Silicon Valley'. Några tillverkare av sportkläder har också sina amerikanska huvudkontor i Portland (till exempel Adidas och Nike). Sedan lång tid tillbaka spelar stålindustrin en stor roll för den lokala ekonomin och jordbruksprodukter från inlandet, främst vete, exporteras via hamnen.

Flygplatser

Stadens flygplats, Portland internationella flygplats, är belägen 1,5 mil nordöster om centrum. Den är enkel att nå med hyrbil. Från centrum kör man över Morrison Bridge och fortsätter till flygplatsen via I-84 E (Banfield Expressway) och I-205 N. Man bör vara uppmärksam vid korsningen mellan de två motorvägarna, eftersom det är enkelt att komma fel.  

Kollektivtrafik

Portland har utmärkt kollektivtrafik, som består av ett vidsträckt nätverk av bussar, spårvagnar, ett lättågssystem och en kabinbana. De flesta bussar, spårvagnar och lättågslinjer går via stadens centrum. Spårvagnarna och lättågslinjerna i centrum (Downtown) är gratis. Det finns även en kabinbana, som kallas Portland Aerial Tram, mellan universitetsområdet och South Waterfront.

Trafik och parkering

Till och med invånarna i Portland klagar över trafiksituationer i stadens centrum. Gatorna spärras regelbundet av eller så införs oklara restriktioner. Att hitta en ledig parkeringsplats till sin hyrbil är också svårt och dyrt (enligt amerikansk standard). En hyrbil är emellertid det perfekta transportmedlet för att upptäcka resten av Oregon.

Hotell

Portland har ett bra urval av logi, som sträcker sig från enkla pensionat till lyxhotell. Många av de dyrare hotellens är inriktade på affärsresenärer. Benson är ett trevligt, historiskt hotell i Downtown.

Externa källor

För mer information om Portland, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  32 - 128 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  40 - 128 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  suv
 • Populära hyrföretag
  Hertz

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Portland OR